Shaklee Youth Skincare Bebas Paraben & Semulajadi

By | 22 October 2017
Shaklee Youth untuk kulit berseri dan muda

Yey skincare baru dari Shaklee!

Pada 11 Ogos 2017, Shaklee Corporation baru saja melancarkan Produk Skin Care terbaru YOUTH By Shaklee. Rangkaian Penjagaan Kulit Muka Shaklee YOUTH ini merupakan 100% semulajadi (natural) dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon dan merkuri.

Produk Skin Care Shaklee YOUTH ini dijamin bebas dari bahan kimia berbahaya yang menyebabkan kanser dan pelbagai masalah kesihatan. Rangkaian YOUTH menggantikan NUTRIWHITE dan ENFUSELLE.

Sebelum itu, jemput lihat video review di bawah oleh pengguna di US.

Shaklee Youth Diuji Oleh Isteri Roger Barnett

Rangkaian penjagaan kulit muka Shaklee Youth ini telah melalui kajian selama 8 tahun! Tengok serius tak Shaklee buat kerja? 8 tahun, bukan pergi mana-mana kilang dan order, sebaliknya melalui kajian saintifik selama 8 tahun.

Shaklee Youth juga dijamin bebas daripada 2500 bahan kimia. Antaranya seperti berikut:

Sebahagian daripada 2500 bahan kimia yang telah diuji bebas dalam Shaklee Youth

Sebahagian daripada 2500 bahan kimia yang telah diuji bebas dalam Shaklee Youth

Khabarnya isteri Roger Barnett sendiri menguji produk ini, bila isteri CEO dah berpuas hati, dan selepas beberapa kali versioning, barulah Roger Barnett pun bersetuju dengan keluaran yang dikeluarkan ini.

Anggur Muscadine Sebagai Bahan Utama

Kalau Vivix Shaklee menggunakan bahan utamanya daripada anggur muscadine, Shaklee Youth juga menggunakan bahan yang sama. Vivix Shaklee berupaya memperbaiki sel.

Shaklee Youth pula menggunakan anggur muscadine, membolehkannya terus serap dengan segera, menjadikan kulit kita tegang menari-nari riang. Tak hairanlah kalai kita tengok hasil kajian klinikal yang dibuat, 100% pengguna menyatakan hasil yang sangat baik.

Kajian klinikal ke atas penggunaan Shaklee Youth membuktikan 100% mendapat hasil yang sangat menakjubkan

Kajian klinikal ke atas penggunaan Shaklee Youth membuktikan 100% mendapat hasil yang sangat menakjubkan

Selain itu, Shaklee Youth juga telah diuji oleh pakar Ophthalmologist membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.

Jom tengok testimoni dibawah:

 

Testimoni Shaklee Youth

Testimoni Shaklee Youth

Testimoni Shaklee Youth

Testimoni Shaklee Youth

Testimoni Shaklee Youth

Testimoni Shaklee Youth

Testimoni Pengguna Shaklee Youth

Testimoni Pengguna Shaklee Youth

4 langkah asas Shaklee Youth

Regimen penjagaan kecantikan dalam program Skincare YOUTH SHAKLEE mengandungi 4 langkah asas:

1. Membersih dengan YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

Youth Cleanser

Youth Cleanser

2. Menutup pori yang sudah dibersihkan dengan YOUTH PERFECTING SKIN TONER

Youth Toner

Youth Toner

3. Memulih dan memperbaiki kulit dengan YOUTH ACTIVATING SERUM

youth activating serum

youth activating serum

4. Melembap dan memberi nutrisi kepada kulit dengan YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER pada waktu siang dan YOUTH ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM untuk waktu malam.

youth age defense moisturiser

youth age defense moisturiser

youth night cream

youth night cream

5. Penjagaan tambahan: Vitamin C dan E untuk meningkatkan keserian dan kecerahan kulit, serta menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit dengan YOUTH RADIANCE C dan E

youth anti aging c & e

youth anti aging c & e

6. Bedak asas: Bedak asas atau foundation terbaru dari Shaklee dapat membantu menyempurnakan rupa dan kegebuan kulit. Ia memperbetulkan, menghidrat, menyuburkan dan melindungi kulit. BB CREAM turut mengandungi pelindung matahari yang diperolehi secara semulajadi dengan SPF 30 UVA / UVB.

youth activating bb cream

youth activating bb cream

Shaklee Youth Bakal Di Pasaran Malaysia

Sayang juga la di Malaysia Shaklee Youth belum masuk pasaran, tapi kemungkinan besar ia akan mula ada dipasaran tahun depan (antara Februari hingga Mei 2018).

Anda yang berminat untuk mendapat maklumat tentang YOUTH di Malaysia boleh mengisi borang di bawah untuk saya update anda dengan maklumat paling terkini tentang YOUTH. Pastikan anda adalah orang terawal mendapat maklumat tentang skincare hebat ini.

Shaklee Youth Form

Berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Ayuh hubungi saya sekarang!

Sekiranya anda mencari hidup yang sihat dan berpanjangan, Shaklee telah membuktikan bahawa produk kami boleh memberikan hidup yang lebih sihat, bertenaga, muda pada tahap selular. Pilihan di tangan anda, saya telah pun memilih yang terbaik dan saya yakin anda juga akan memilih yang terbaik. Jadi inilah kenapa #WhyIShaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah  SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Coach Detox Anda
Shaklee Gombak

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamin-cerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamin-cerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

 

18 thoughts on “Shaklee Youth Skincare Bebas Paraben & Semulajadi

    1. Raihanah Ahmad Post author

      insyaAllah tahun depan. isi form tu supaya saya boleh beri makluman awal

      Reply
  1. Mohd Aswad

    Hurm.. Akhirnya.. produk yang bebas dari segala bahan kimia dan racun berjadual dah ada dalam pasaran.
    kena promosi bg datang kesedaran pada mereka yang memerlukan produk mcm ni..

    kecantikan mmg perlu dijaga. Tapi kesihatan lebih perlu dijaga dari kecantikan.. jadi tak blh la main rodong je pakai skincare tanpa selidik bahan apa yang ada dalam produk tersebut.

    Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      haa, shaklee ada set jagaan rumah dan set air bertapis sekali

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge