Call nowWhatsapp

Produk Percuma Shaklee Sempena National Conference 2016

Hari pertama National Conference bersama anakanda

Shaklee akan menganjurkan seminar sehari iaitu National Conference 2016 bertempat di Pusat Konvensyen Sunway. Macam biasa, selain meraikan kejayaan semua business leaders, ada booth untuk check kesihatan dan boleh juga beli produk yang anda inginkan.

Tapi untuk masuk memanglah anda perlu berdaftar dulu sebagai ahli di samping mempunyai tiket konvensyen yang kini boleh dibeli secara online.

Produk Percuma Shaklee Sempena National Conference 2016

Percuma? Betul ke percuma? Ok sempena National Conference Shaklee pada Sabtu ini 28 Mei 2016, Shaklee bermurah hati untuk memberikan produk PERCUMA dengan pembelian mana-mana set di bawah:

1. Set Puasa Shaklee

Set Puasa Shaklee
Set Puasa Shaklee

Set puasa Shaklee terdiri daripada

Harga jualan set ini adalah RM450, tapi saya ada special rate untuk anda jadi bolehlah watsapp dengan saya cecepat ya. Di samping special rate, Shaklee turut memberikan PERCUMA Vita C Sustained Release 1 botol yang bernilai RM98. Selain itu, paperbag #LiveAmazing juga akan menjadi milik anda secara PERCUMA.

Kenapa anda perlu dapatkan set puasa Shaklee? Boleh baca posting saya sebelum ini ya.

2. Set Detox Shaklee

Set Detox Shaklee
Set Detox Shaklee

Set detox Shaklee terdiri daripada

Harga jualan set ini adalah RM874, sama juga, saya akan berikan anda special rate untuk ini. Di samping special rate, Shaklee turut memberikan PERCUMA 1 tong Cinch Shake Chocolate yang bernilai RM183. Selain itu, paperbag #LiveAmazing juga akan menjadi milik anda secara PERCUMA.

3. Set Shape Up

Dapatkan set shape up Shaklee sekarang
Dapatkan set shape up Shaklee sekarang

Menjelang lebaran, tentu semua orang mahu nampak cantik dan langsing kan, jadi apa kata anda dapatkan set ini yang terdiri daripada:

Harga jualan set ini adalah RM820, sama juga, saya akan berikan anda special rate untuk ini. Di samping special rate, Shaklee turut memberikan PERCUMA 1 tong Cinch Shake Chocolate yang bernilai RM183. Selain itu, paperbag #LiveAmazing juga akan menjadi milik anda secara PERCUMA.

4. Vivix Twin Set

Produk berhantu Shaklee. Ramai peminat Vivix mestipun digembar gemburkan sebagai produk mahal Shaklee. Mahal sebab ianya produk premium.

Vivix Twin Set
Vivix Twin Set

Harga jualan twin set Vivix adalah RM1006, sama juga, saya akan berikan anda special rate untuk ini. Di samping special rate, Shaklee turut memberikan PERCUMA 1 botol Vita C Sustained Release bernilai rm98. Selain itu, paperbag #LiveAmazing juga akan menjadi milik anda secara PERCUMA.

Bagaimana mahu order?

Disebabkan tempoh masa yang terhad dimana tarikh akhir pembelian adalah pada 28 Mei 2016 jam 12 tengahari. Jadi saya ambil order dalam tempoh 4 hari ini. Anda boleh hubungi saya untuk konsultansi percuma dan membuat booking bagi order anda.

Hubungi saya untuk order Shaklee sekarang
Hubungi saya untuk order Shaklee sekarang

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua. Dapatkan suplemen Shaklee daripada saya melalui maklumat berikut.

Raihanah SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Gombak

30 thoughts on “Produk Percuma Shaklee Sempena National Conference 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp