Call nowWhatsapp

Harga Terjun Tiruk Vivix

Vivix Shaklee

Harga terjun tiruk Vivix u olls.

Celik-celik 1 Januari semalam, amboi sangat teruja dengan promosi Januari 2016 kali ini. Kebanyakan orang naikkan harga, tetapi Shaklee ada sahaja produk yang diturunkan harga untuk promosi bulanan.

Kali ini rezeki penggemar Vivix pula.

Vivix Tonik Ajaib

Ramai penggemar Vivix di kalangan artis menyebut Vivix sebagai sirap Shaklee, tetapi bagi saya sendiri Vivix seumpama tonik ajaib.

Apa ajaibnya. Boleh baca banyak testimoni dan info Vivix yang saya tuliskan sebelum ini.

Vivix adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan beberapa tumbuhan semulajadi lain.

Apa yang sangat best tentang Vivix? Vivix mengandungi resveratrol. Resveratrol mengandungi antioksidan yang kuat, merupakan anti inflamasi dan anti kanser.

Jemput tonton berkenaan produk Vivix dalam video di bawah.

Rahsia Orang Perancis

Ada satu kisah yang diceritakan kepada kami. Saintis mendapati orang Perancis makan makanan daging berlemak yang tinggi tetapi kadar penyakit jantung di perancis tetap rendah. Macamana kan, kalau kita di sini memang habislah kolestrol tinggi, sakit jantung bagai.

Setelah bertahun-tahun kajian dibuat para saintis mendapati rahsianya adalah terletak kepada cara pemakanan daging berlemak tinggi tersebut disusuli dengan minum wain merah yang banyak. Maka dikatakan bahawa terdapat resveratrol di dalam wain tersebut yang membantu mengurangkan masalah sakit jantung.

4 Mekanisme tindakan Vivix
4 Mekanisme tindakan Vivix

Kita orang Islam, tidak bolehlah ambil wain. Bagaimanapun memandangkan Vivix mengandungi resveratrol 10 kali ganda. Tambahan lagi semua produk Shaklee telah diiktiraf halal daripada Jakim.

Untuk info yang lebih terperinci bolehlah merujuk kepada posting saya terdahulu berkenaan Vivix.

Memang best!

Harga Terjun Tiruk Vivix Sangat Berbaloi
Harga Terjun Tiruk Vivix Sangat Berbaloi

 

Berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Ayuh hubungi saya sekarang!

Sekiranya anda mencari hidup yang sihat dan berpanjangan, Shaklee telah membuktikan bahawa produk kami boleh memberikan hidup yang lebih sihat, bertenaga, muda pada tahap selular. Pilihan di tangan anda, saya telah pun memilih yang terbaik dan saya yakin anda juga akan memilih yang terbaik. Jadi inilah kenapa #WhyIShaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah  SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Coach Detox Anda
Shaklee Gombak

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamin-cerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamin-cerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

8 thoughts on “Harga Terjun Tiruk Vivix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp