Harga Terjun Tiruk Vivix

By | 2 January 2016
Vivix Shaklee

Harga terjun tiruk Vivix u olls.

Celik-celik 1 Januari semalam, amboi sangat teruja dengan promosi Januari 2016 kali ini. Kebanyakan orang naikkan harga, tetapi Shaklee ada sahaja produk yang diturunkan harga untuk promosi bulanan.

Kali ini rezeki penggemar Vivix pula.

Vivix Tonik Ajaib

Ramai penggemar Vivix di kalangan artis menyebut Vivix sebagai sirap Shaklee, tetapi bagi saya sendiri Vivix seumpama tonik ajaib.

Apa ajaibnya. Boleh baca banyak testimoni dan info Vivix yang saya tuliskan sebelum ini.

Vivix adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan beberapa tumbuhan semulajadi lain.

Apa yang sangat best tentang Vivix? Vivix mengandungi resveratrol. Resveratrol mengandungi antioksidan yang kuat, merupakan anti inflamasi dan anti kanser.

Jemput tonton berkenaan produk Vivix dalam video di bawah.

Rahsia Orang Perancis

Ada satu kisah yang diceritakan kepada kami. Saintis mendapati orang Perancis makan makanan daging berlemak yang tinggi tetapi kadar penyakit jantung di perancis tetap rendah. Macamana kan, kalau kita di sini memang habislah kolestrol tinggi, sakit jantung bagai.

Setelah bertahun-tahun kajian dibuat para saintis mendapati rahsianya adalah terletak kepada cara pemakanan daging berlemak tinggi tersebut disusuli dengan minum wain merah yang banyak. Maka dikatakan bahawa terdapat resveratrol di dalam wain tersebut yang membantu mengurangkan masalah sakit jantung.

4 Mekanisme tindakan Vivix

4 Mekanisme tindakan Vivix

Kita orang Islam, tidak bolehlah ambil wain. Bagaimanapun memandangkan Vivix mengandungi resveratrol 10 kali ganda. Tambahan lagi semua produk Shaklee telah diiktiraf halal daripada Jakim.

Untuk info yang lebih terperinci bolehlah merujuk kepada posting saya terdahulu berkenaan Vivix.

Memang best!

Harga Terjun Tiruk Vivix Sangat Berbaloi

Harga Terjun Tiruk Vivix Sangat Berbaloi

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua.

Raihanah  SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Gombak

8 thoughts on “Harga Terjun Tiruk Vivix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge