Call nowWhatsapp

Author Archives: Raihanah Ahmad

Krim Mata Terhebat Di Dunia Sangat Berkesan

Krim Mata Terhebat Di Dunia Sangat Berkesan

Sebab saya pakai produk terbaru Shaklee, maka wajiblah saya pakai dulu dan bagi review sejujurnya. Review Youth Restoring Eye Treatment Masa mula diperkenalkan pada 1 Oktober 2018, saya terus beli di cawangan Shaklee Sri Rampai. Memang niat nak jadi antara pioneer pengguna krim mata ni. Mula-mula tak reti nak guna, tapi mujurlah ada dibekalkan dengan […]

Shaklee Bisnes High Class!!

Seminar kepimpinan Shaklee

Saya paling suka leadership program yang dianjurkan Master upline saya baru-baru ni. Tak sangka la buat kerja dari rumah je, tapi boleh attend seminar kepimpinan yang profesional macam tu. Mujurlah master Nur Zahirah ajak pi seminar ni. Masa tu dok sibuk sangat closing sampai tak pikir apa dah. Dia dok sebut jugak, mesti datang seminar ni! Ya […]

Set Lelaki Shaklee Yang Mana Untuk Anda?

set lelaki shaklee 1

Biasanya memang perempuan yang suka jaga kesihatan, tapi bagaimana pula dengan lelaki? Jangan biarkan suami atau lelaki kita tak makan suplemen, sebab lelaki ni lebih mudah dapat sudden death. Sempena perkenalan semula Zinc Plus ni, ada beberapa set untuk lelaki yang sesuai diambil. Tapi kita nak ambik tu mesti ambik tau kenapa nak ambik dan […]

Lee Chong Wei, Kanser dan Atlit

kanser dan shaklee

Bagi kebanyakan daripada kita, atlit adalah orang yang paling sihat. Begitulah tanggapan sebahagian besar daripada kita. Sebab atlit adalah golongan yang paling aktif, kerap buat senaman. Jadi sangat mengejutkan bila idola dan bintang sukan negara kita iaitu Lee Chong Wei diberitakan menghidap kanser hidung tahap 3. Dikatakan bintang sukan negara kita itu kini berada di […]

Youth Restoring Eye Treatment Selesaikan 5 Masalah Mata

Bekerja lewat malam? Bayi tidak ganggu awak tidur? Tinggal bersama rakan-rakan anda? Mata kita adalah yang pertama mendedahkan keletihan, tekanan dan kurang tidur. Oleh kerana kulit di sekeliling mata kita sangat halus, berbanding dengan seluruh muka, ia juga merupakan yang pertama untuk mendedahkan garis halus dan tanda-tanda penuaan yang lain. Seram kan? Kerana kehidupan tidak […]

Promosi Shaklee Oktober 2018

promosi shaklee oktober 2018

Cepat betul masa berlalu, sekarang ni dah masuk bulan Oktober 2018 kita ni betul tak. Cuma lagi 2 bulan insyaAllah kita akan menjengah ke tahun baru 2019. Macam biasa la kan bila awal bulan saya akan update apa promosi terkini daripada Shaklee. Bulan ni memang special sebab bukan je ada promosi best tapi juga ada […]

Keperluan dan Manfaat Zinc Plus Shaklee

zinc plus shaklee

Lama dah kot semua orang tunggu-tunggu kembalinya Zinc Complex ke pasaran Malaysia. Good news!! Z Zinc Plus akan kembali dan jualan akan mula dibuka pada Oktober 2018 nanti. Cuma namanya bukan lagi Zinc Complex, tapi namanya Zinc Plus. Ada peningkatan dari segi formula juga. Ok jom kita tengok apa kebaikan Zinc Plus ni dan kenapa […]

Mengecutkan Dan Mencegah Fibroid Dengan Shaklee

set fibroid shaklee

Kisah ini saya kongsikan hasil maklumbalas customer saya sendiri. Customer saya ini, Makcik A ada hubungi saya 3 minggu lalu. Katanya beliau hendak cuba set Shaklee untuk atasi masalah fibroidnya. Asalnya beliau sebenarnya sedang dalam usaha untuk pembedahan, tetapi sudah 2 kali warded, kedua-duanya darahnya naik disebabkan ketakutan hendak dibedah. Kesian Makcik A. Beliau takut […]

Benarkah Suplemen Merosakkan Organ Hati

Tips Atasi Masalah Hati Bengkak Fatty Liver

Artikel dibawah ditulis oleh Dr Norman Mohd Norawi di facebook beliau baru-baru ini. Saya tulis semula untuk jadi rujukan anda. Apakah Suplemen Pemakanan tambahan atau suplemen berdasarkan definasi oleh FDA adalah produk yang dibuat untuk di ambil melalui mulut yang mengandungi zat makanan surih (dietary ingredient, micronutrient) dengan tujuan untuk menambah nilai nutrisi (nutritional value) kepada […]

Vivix Harga Murah Sempena Hari Malaysia

vivix promosi harga murah

Wah teruja semua orang. Last month kita jual Vivix sampai habis stok satu Malaysia. Kena tunggu stok baru sampai dari USA. Sempena Hari Malaysia, Shaklee umumkan ada promosi Vivix!!! Teruja tak? Ha macam saya sebut hari tu, bagi yang memang amalkan Vivix atau anda yang baru nak cuba Vivix, time promo adalah masa yang paling […]