Call nowWhatsapp

Author Archives: Raihanah Ahmad

Usaha Tangga Kejayaan

Tangga terpanjang di dunia

Dalam gambar ni ialah tangga paling panjang terletak di Pergunungan Nizen (Banjaran Alps juga) di Switzerland, tercatat rekod terpanjang dalam Guiness Book of Records. Panjangnya tangga ni adalah 3.5km. Fuh dah macam jalan terus, tapi rupanya tangga.Tangga dibuat sebabnya Pergunungan Nizen ni rupa bentuknya dah macam piramid. Jadi senanglah buat tangga terus. Sebab tu juga […]

The Rock Miliki Pendapatan rm400juta di tahun 2019

The Rock miliki pendapatan rm400 juta

“Pendapatan saya adalah RM400juta tahun lepas!”  Itulah yang dikatakan oleh The Rock.   Sejak saya kecil saya cukup berminat menonton wrestling WWE dan hingga kini suka dengan pelakon yang berpendapatan PALING TINGGI di Hollywood, The Rock.  Malam tadi saya menonton dokumentari beliau bagaimana kisahnya bermula dari seorang yang susah menjadi kejayaan hari ini. Salah satu perkongsiannya, beliau […]

Polifenol untuk Kesan Pencegahan Kanser, dan Kemo-protective

ResV Vivix Shaklee

Semalam my dear friend meninggal dunia, sebagai korban kanser. Senior saya meninggal early this year, juga sebagai korban kanser. Saya doakan almarhum sahabat saya ini dikurniakan kebahagiaan disisiNya. Namun apa yang saya nak share bukan kisah beliau. Sebaliknya saya sangat sangat tertarik untuk share kebaikan POLIFENOL (ejaan melayu) kepada tubuh badan manusia. Prof Muhaya ada […]

Vivix Produk Tulen, Tidak Beku Walaupun Simpan Dalam Freezer

Vivix Res-V Shaklee

Setakat ni takde suplemen sama macam Vivix ni, at least as of now lah. Dulu-dulu saya simpan dalam peti macam yang dicadangkan. Kemudiannya saya diberitahu Vivix takkan beku walaupun simpan dalam freezer. Maka saya cubalah sendiri.Dan ya, Vivix memang tak beku pun simpan dalam freezer. Malah ada st ok Vivix saya, simpan dalam freezer 6 […]

Jualan Bulanan Shaklee Terus Melonjak

Best kan dapat pendapatan begini dalam masa sebulan?

Alhamdulillah sudah berlalu bulan Ogos 2020. Ini bermakna sudah 5 bulan berlalu sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan sejak 18 Mac 2020 yang lalu gara-gara wabak Cov-19. Apa yang menarik ialah, saya ingin memberikan data berikut kepada anda. Jualan Bulanan Shaklee Malaysia Terus Melonjak Prestasi terbaik Shaklee Malaysia direkodkan pada Mac 2014 bilamana dapat membuat […]

Review Frozen 2, Untuk Bisnes Shaklee

frozen 2 review

Disebabkan terpengaruh dengan ‘bad review’ movie Frozen 2, saya tak teringin nak tengok pun (saya suka tengok movie as one of my motivation source). Review yang viral tu mengatakan bahawan Frozen 2 tak lebih dari kisah cinta menggatal Anna & Kristoff semata-mata. Tak ada value. Saya ni kalau benda takde value malas lah saya nak […]

Projek Buat Duit Dengan Shaklee Kini Kembali!

bisnes Shaklee tsunami

Mengambil semangat wave Shaklee tengah tinggi, kini kami di MAF Empire juga mengambil inisiatif untuk melancarkan Projek Buat Duit lagi kali ini. Tahun 2018 lagi kami pernah buat Projek Buat Duit dan hasilnya memang ramai betul yang rank up dan pemegang pendapatan 4 dan 5 angka pada ketika itu. Setiap tahun pun kami repeat buat […]

Kenapa tak boleh beli Shaklee Dari Laman Web E-Commerce?

Aiskrim ResV

Ada kes baru-baru ni yang menyebabkan saya share video ini dengan anda. Banyak kali dah kami bagitau, nak beli Shaklee, belilah daripada pengedarnya, seperti saya. Laman web e-commerce walaupun turut menjual Shaklee, tetapi pembelian disitu adalah tidak beretika. Ini kerana Shaklee mendaftar di Malaysia melalui Akta Jualan Langsung, jadi memang melalui jualan langsung, pembelian adalah […]

Rupa-rupanya Pernah Ditolak, Gara-gara Mahu Beli Shaklee

Program Khas Bersama Roger Barnett

Roger Barnett, berumur 56 tahun pada tahun ini, merupakan CEO Shaklee Corporation. Beliau lahir daripada keluarga bisnes, salah satu bisnes keluarga beliau ialah jenama terkenal Burberry. Pada umur beliau 30 tahun, beliau mula berfikir bagaimana nak expand bisnes beliau. Extensive research beliau lakukan. ANtara syarat yang beliau letakkan ialah, Bisnes yang dapat menjana income selama […]

Layak Ke Trip Mewah Shaklee

Sampai dah di Phuket

Dalam syarikat seperti Shaklee, tentulah ada hadiah percutian yang ditaja oleh syarikat. Yang menarik dan unik tentang Shaklee dan trip mewahnya ialah: Percutian ditaja sepenuhnya oleh Shaklee dari sudut makanan, tiket penerbangan, penginapan, tiket masuk ke acara atau tempat lawatan Duit poket disediakan bagi setiap yang layak Percutian mewah ie makanan mewah dan eksklusif, acara […]

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp