Call nowWhatsapp

Author Archives: Raihanah Ahmad

Set Kecantikan Dalaman dan Luaran Wanita

Rahsia Kecantikan Dalaman & Luaran Seorang wanita !!!✿Energizing Soy Protien (ESP) ✜ Vitamin E ✜ Alfalfa✿ღEnergizing Soy Protien (ESP) ==================== Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), di mana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini memastikan soya yang digunakan dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, […]

Ramai Penggemar ESP

Kenapa Ramai Yang Sukakan ESP dan Menjadi Hot Produk Kami?1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster […]

Vitamin dan Lain-lain Supplemen Bagi Ibu Menyusu

Vitamins & other supplements for breastfeeding mothers AUGUST 2, 2011. Posted in: TANDEM BREASTFEEDING,VITAMINS/ SUPPLEMENTS More Sharing Services By Kelly Bonyata, IBCLC If you eat a reasonably-well balanced diet, vitamin supplements are not considered necessary for breastfeeding mothers. This is even true for mothers who are eating for three during tandem nursing, or while breastfeeding during […]

Bagaimana Memilih Booster Kolagen Terbaik?

Collagen is the building block of healthy skin. This protein is lost with age, so many people choose to use a collagen booster to restore the skin’s youthful condition and elasticity. There are three main types of collagen booster: injections, creams, and capsules. The best choice is based on your individual preference. The connective tissues […]

Apa tu Healing Crisis?

Ada yang mengeluh, malah marah-marah bila makan supplemen Shaklee bukannya nak sihat sebaliknya sakit pulak yang menimpa-nimpa. Dah tu sampai berbulan-bulan. Ada yang amek untuk detoks toksin tu, bukan kata berketul malah bertan-tan jerawat keluar bertempek kat kulit muka tu. Kata detoks toksin, takkan lah jerawat pulak yang muncul? Sebenarnya, dah detoks toksin la tu. […]

Set Combo ESP Berbaloi-baloi

COMBO SET ESP SPECIAL! Macam2 khasiat ESP ni bila digabungkan dengan supplement yg lain.. kelassss you!! ESP OH ESP!Memang terbaik! ✰✰✰ Jom nikmati ESP untuk pelbagai khasiat ✰✰✰ ➀ ESP + Vita-E Complex: kulit cantik dan cerah/natural beauty tanpa perlu bermekap. ➁ ESP + OmegaGuard: kurangkan risiko keguguran @ bayi pra-matang. ➂ ESP + Vita-Lea […]

Risiko Kekurangan Asid Folik

FOLIK ASID : RISIKO KEKURANGAN FOLIK ASID Asid folik adalah sejenis vitamin B9 yang larut air.Larut air ni bermakna ia larut di dalam air. Ia dilakukan melalui saluran darah dan dikumuhkan dalam air kencing. Tubuh kita tidak dapat menyimpan asid folik, justeru kita perlu mengambilnya setiap hari untuk memastikan pengambilan jumlah yang mencukupi. Vitamin B9 […]

Semuanya Tentang Shaklee Collagen Powder (SCP)

Apa itu Collagen? Ia adalah tisu penyambung yg membantu dalam mengekalkan kekuatan & keanjalan kulit, rambut, kuku, ligamen, otot, tulang, sendi, tendon, mata, gusi dan saluran darah. —————————————————————————————– (1) a. FUNGSI-FUNGSI Shaklee Collagen Powder : ♥ Mengekalkan kelembapan dan mencegah kedutan – Kolagen merupakan komponen utama dalam kulit kita. Ia mempertingkatkan penghasilan sel-sel baru, membantu memelihara […]

Set Bagi Bakal Pengantin Dari Shaklee

Biasanya bakal pengantin akan pergi SPA (utk mandi lulur dsb, buat mask dll) dan juga mendapatkan skincare (contoh SKII berharga RM1500 lbh kurang) untuk persediaan sebagai pengantin.Tetapi tahukah anda bahawa anda boleh mendapatkan semua diatas dengan supplemen yang bukan sahaja menaikkan seri wajah, bahkan mendapat kesihatan yang tip top.Set pengantin Shaklee. Sempat lagi ni untuk […]

Promo Shaklee Ogos – Advanced Joint Health Tablet

PROMO Shaklee bulan ni Advanced Joint Health Tablet. Untuk sakit-sakit sendi. Jom hadiahkan untuk mak ayah. PM laju-laju. Bawak balik raya pun boleh. Bagaimana ia bermanfaat? AJHT menyokong kesihatan sendi dalam 3 cara:1. Glocosamine – memperbaiki “cushion” yang terdapat di antara sendi2. Vitamin C dan mineral – maintain kesihatan tisu penghubung3. Boswellia Extract – bekerja dengan […]