Call nowWhatsapp

Author Archives: Raihanah Ahmad

Tiada lagi air berkarat

ape komen Pn. Rabihah Anismode : puas ati! ni bukan cilok org lain ye..ni umah sendiri nye kat seremban 2..air dlm glass kanan tu direct dr paip pg td kul 6.30..air dlm glass kiri direct dr paip tp telah di filter oleh SHAKLEE SET GET CLEAN WATER PITCHER.. sebab tu lah sebelum ni x nak […]

Berjaya kurus dengan Shaklee

Ni satu lagi testimoni. Orang kata picture speaks itself.Berat tak banyak turun, tp inchloss memang sangat marvellous ok!Layan! * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) […]

Perlu ke penapis air?

Sejauh mana kita mengambil berat mengenai kebersihan air minuman di rumah kita? Adakah air minuman itu cukup bersih untuk diminum oleh kita?  Tahukah anda Bekalan air yang diterima pada pili air di rumah anda kadangkala kelihatan kekuningan seperti mengandungi kandungan bendasing yang agak banyak, dan kadangkala, rasa air tersebut juga agak lain malah kadang-kadang berbau lagi […]

Testimoni Shaklee Collagen Powder

Ni saya nak bagi testimoni diri sendiri menggunakan SCP.Saya memang tak pernah guna mana-mana kolagen. Apa brand sekalipun. Cuma pernah makan kolagen yang dibeli dari Sabah.Saya mula makan SCP bulan puasa lalu. Lebih kurang 2 minggu lalu. Dan selepas 2 minggu ni apa yang saya perasan;1. Sejak hari pertama lagi breastmilk memang banyak dan bertambah […]

Get Clean Water Pitcher dari Shaklee

Bendasing Tersembunyi Pada Air BersihPutarkan paip rumah anda. Lihat air yang keluar. Air itu mungkin kelihatan bersih tapi setakat manakah ia selamat untuk diminum?Sebenarnya bahan kimia seperti racun perosak, logam berat, dan bahan cemar industri boleh membahayakan kesihatan mungin terdapat daam air yang anda sekeluarga minum sabanhari. Tambahan pula, 20% daripada punca pendedahan plumbum terhadap […]

Selamat hari raya

Ramadan telah sampai ke penghujungnya. Lusa kita akan meraikan hari raya. Justeru dari kami di vitamincerdik ingin memohon kemaafan dan mengucapkan selamat hari raya  kepada pengunjung dan pembeli vitamincerdik. Bagi yang ingin mendapatkan produk shaklee pada harga istimewa jangan lupa  hubungi saya 0122195919. Saya akan berada di kelantan darpada 6 ogos hingga 10 ogos. Kedai […]

Anda ingin menjadi ibu? Mengapa perlu ragu?

Kami menawarkan 3 pakej pilihan untuk anda (suami dan isteri):1)Pakej A (SET LENGKAP) Vitalea B-complex  Vitamin c chewable Esp  Vitamin E Zinc  GLA Alfalfa2)Pakej B  Vitamin E  Zinc  GLA Alfalfa3)Pakej C (SET BAGET) GLA Zinc==================================SOALAN-SOALAN “HOT” TENTANG SET KESUBURAN SHAKLEE[ Q ] ADAKAH PRODUK INI DILULUSKAN OLEH KKM?[ A ] Semestinya ia diluluskan oleh KKM. PM Mamamia untuk maklumat lanjut[ Q ] BAGAIMANA VITAMIN-VITAMIN INI MEMBANTU SAYA UNTUK SUBUR? [ […]

Set Kurus Bajet

Semua pasti dalam mood nak raya..nak makan macam2 juadah hari raya..tapi tak risau takut berat badan naik pas raya nanti??bulan puasa badan mantain..tapi raya berat bertambah…so apa kata sediakan Lecitihn dan Alfafa sepanjang beraya nanti..bukan sepanjang raya saja tapi sangat sesuai untuk sesiapa yang ingin menurunkan berat badan pada bajet bawah rm100..;-))Set Bajet Kurus ini […]

FAQ Vivix Shaklee

Vivix antara produk terkini yang dihasilkan Shaklee berdasarkan penyelidikan saintifik yang dilakukan selama bertahun-tahun. Berikut adalah soalan yang selalu ditanya (Frequently Asked Question, FAQ) mengenai VIVIX :Q : Apa itu VivixA : Vivix adalah campuran polifenol dengan paten tertunda yang kuat dan eksklusif dari bahan-bahan botanikal yang terbukti di dalam makmal mampu memberi kesan positif terhadap […]

Set Kecantikan Dalaman dan Luaran Wanita

Rahsia Kecantikan Dalaman & Luaran Seorang wanita !!!✿Energizing Soy Protien (ESP) ✜ Vitamin E ✜ Alfalfa✿ღEnergizing Soy Protien (ESP) ==================== Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), di mana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini memastikan soya yang digunakan dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, […]