Call nowWhatsapp

Author Archives: Raihanah Ahmad

Shaklee B Compleks

B Complex Supplement Facts B Compleks Shaklee Adakah anda mendapat Vitamin B yang mencukupi? Tekanan hidup, alkohol dan ubat2 preskripsi berunsurkan dadah berupaya meningkatkan risiko pengurangan Vitamin B di dalam tubuh. Vitamin B penting untuk keseluruhan fungsi tubuh yang baik sama ada daripada segi kesihatan jantung, sintesis DNA, menguruskan tekanan apatah lagi dalam membina tenaga metabolisme. […]

Shaklee Tak Lulus KKM?

SHAKLEE BAHAYA? TAK LULUS KKM? Gempar satu Malaya mengatakan ade beberapa produk shaklee yg x renewal,yg di cancel,tarik balik dll.. Jadi adakah produk Shaklee Bahaya? Adakahah Produk Shaklee tak lulus KKM ( Kementerian Kesihatan Malaysia) ? MMg sangat bahaya jika kita mengambil sebarang supplement yang tidak mendapat kelulusan KKM. Ia boleh mendatangkan mudarat yang sangat […]

Testimoni ESP

Testimoni ESP * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Perbezaan Utama Shaklee Collagen Powder (SCP)

Perbezaan UtamaSCP adalah suplemen kolagen yang unggul, mengandungi 4000mg kolagen RSS (Sisik Ikan Merak) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah. SCP adalah sangat rendah dalam berat molekular, sekitar 1000dalton (berat molekular kolagen disukat dalam dalton) amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis […]

Tips Untuk Mengurangkan Lemak Dalam Badan

Home Tips To Reduce Fat In Body Posted by Abhishek on 15:58 in Burn Fat, Health Tips, Natural Remedies | 1 comments To reduce the fat in the body we must include fat burning foods in your daily diet chart. Here we list the tips to reduce fat in the body. Take low calorie foods. It helps you lose weight and also […]

Bagaimana Omega Guard Membakar Lemak

Bagaimana Omega 3 fatty acid membakar lemak Wah..btol ke ni? Selama ni duk ingat fish oil untuk brain je..nampaknya Lecithin ade persaingan hehe Jangan risau ye, Lecithin mmg work so does Omega but the difference btwn them is the price and effectiveness ..well of course the one with extra cost work better but doesn’t mean […]

Set Slim Sihat

 SET ‘SLIM’ SIHAT  ★★★★★★★★★★ Obesiti boleh dimaksudkan sebagai lebihan lemak yang terkumpul dalam tisu lemak sehingga menyebabkan kesihatan seseorang terjejas.Melalui Kajian Morbiditi dan Kesihatan Kebangsaan yang dijalankan pada tahun 2011 yang lalu, kekerapan obesiti adalah 19.5%. Lebih banyak wanita yang mengalami obesiti (22.5%) berbanding lelaki (14.1%). Kaum India mencatatkan jumlah paling banyak obesiti (24.6%) diikuti […]

Shaklee Meningkatkan Kualiti Kesihatan

Gambar dibawah adalah pasangan kembar. Salah seorangnya pengamal Shaklee sejak kecil. Cuba teka yang mana? Kiri atau kanan? Kembar Pengguna Shaklee Alhamdulillah dengan mengamalkan Shaklee pengguna mampu meningkatkan tahap kesihatan. Berikut adalah perbezaan keberkesanan pengambilan suplemen. Umur pengguna Shaklee juga adalah yang tertinggi. Kajian bebas ini dijalankan oleh pihak ketiga bagi membuktikan bahawa pengguna Shaklee […]

Rawati Rambut Beruban Dengan Vivix

Vivix adalah produk terbaru Shaklee (baru sampai ke pasaran Malaysia), merupakan produk anti penuaan yang powerful.   Memetik dari website Shaklee Malaysia: Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia […]

2 bulan guna GLA period dah teratur

Testimoni diri sendiri yang mengamalkan GLA.. Kepada lelaki-lelaki maaf la kalau pernyataan saya ni buat anda rasa muak.. hehePeriod adalah satu kitaran penting bagi wanita. Kalau period ni tak datang, itu kira macam bukan pelengkap bagi seorang wanita.Saya mengalami masalah period tidak teratur. Pernah dulu sebelum mengamalkan GLA ni, period tak datang selama 8 bulan. […]