Call nowWhatsapp

Author Archives: Raihanah Ahmad

Bantu Saya Untuk Membantu Anda

Bantu saya untuk membantu anda….Pelik tetapi benar! Ya itulah perasaan yang saya rasa sekarang…Saya sangat teringin membantu anda di luar sana yang sedang menghadapi kemelut dan dilema kehidupan:1) Dihimpit kos sara hidup yang tinggi2) Tiada pilihan untuk menjaga anak2 di depan mata kerana terpaksa keluar bekerja3) Terpaksa bekerja makan gaji dgn gaji yang kurang dari RM2K […]

13 Kelebihan Lecithin

Lecithin untuk pembakaran lemak

Kelebihan Lecithin Pagi ni saya nak share 13 kelebihan tentang Lecitin yang anda perlu tahu.,.   1. Lecithin bertindak sebagai pelarut utk kolestrol,triglycerides dan lemak2 yg lain.Sebab tu ia membantu mencegah penyakit2 seperti high blood pressure,stroke,heart disease, arteri yg mengeras … Malah sesetengah pakar mengesyorkan pengambilan up to 6000-7000mg sehari jika berhadapan dgn masalah kesihatan yg sebegini 2. […]

Keistimewaan Shaklee

Tak kenal maka tak cinta. Jom kita baca mengapa Shaklee ni benar-benar istimewa Keistimewaan Shaklee A. Nutrisi Dari segi nutrisi, Shaklee sentiasa mengamalkan 3 konsep utama: 1. Sentiasa Selamat – Lebih daripada 80,000 ujian kualiti dijalankan setahun bagi memastikan keberkesanan dan ketulenan sebenar. – Lebih daripada 350 ujian dijalankan ke atas setiap ramuan baru untuk […]

Omega Guard dan Lecithin Membantu Mengurangkan Berat Badan

Testimoni penggunaan Omega Guard + Lecithin dalam pengurusan berat badan.Hari raya ini sangat sesuai untuk memastikan stok kedua-dua ni. Barulah confident nak jalan raya. Jom dapatkan stok anda Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) SMS/Whatsapp 0122195919 Email: ahmad.raihanah@gmail.com

Set Ibu Hamil Shaklee

Anda sedang hamil? Anda tentu tertanya-tanya apakah supplemen terbaik bagi menemani perjalanan anda sepanjang mengandung. Jangan runsing, kerana Shaklee telah pun menyediakan supplemen untuk ibu hamil semenjak bertahun-tahun. Ianya juga selamat, boleh rujuk dengan doktor anda. Set ibu hamil Shaklee mengandungi supplemen berikut: 1. Vitalea Ia dapat membantu pertumbuhan tisu, mengelakkan anemia (HB rendah) yang […]

Mengapa harus pilih set pelangsingan Shaklee?

Sebenarnya saya kurang mempromosi set diet, sebab banyak produk pelangsingan di pasaran. Bagaimanapun akhir-akhir ini ramai pula yang bertanya set ini daripada saya. Dan set ini juga merupakan best seller saya bulan ini, terutama di kalangan ibu menyusu.Mengapa harus pilih set pelangsingan Shaklee?Mestilah kerana produk Shaklee adalah 100% semulajadi, tiada bahan tiruan, dijamin Halal dan […]

Vivix mengurangkan kelesuan akibat darah tinggi / diabetes

Nenek konsisten dengan Vivix untuk masalah diabetes

Another testimoni. Beliau telah memberikan ibunya yang mempunyai darah tinggi dan diabetes. Akibat daripada diabetes, badan ibunya kelesuan. Alhamdulillah vivix telah membantu mengatasi masalah kelesuan dan blood pressure pun kembali normal.  Suka tak suka tak? ;D Nak tahu harga Shaklee? Hubungi   Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) SMS/Whatsapp 0122195919 Email: ahmad.raihanah@gmail.com

Testimoni Cyst Kecut Dengan GLA

Sangat gembira dengar news ni. Ada sorang customer saya ni. Dia ada cyst betul-betul kat pintu alat sulit beliau. Sakit sangat katanya. Nak duduk pun susah. Beliau ada terdengar GLA bagus untuk cyst, beliau order 2 botol terus dari saya. Hasilnya sangat menggembirakan.Kami ingin membantu memberikan kesihatan yang baik kepada semua. Nak tahu harga  Shaklee? […]

Program Diet Shaklee

Program diet Shaklee merupakan program hebat yang jarang diketahui ramai. Gabungan 3 kombinasi produk ini jika diambil dalam tempoh yang disarankan dengan komitmen yang tinggi memang mampu memberikan hasil yang menggembirakan.  Pertama: Detox Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding […]