Call nowWhatsapp

Author Archives: Raihanah Ahmad

Bagaimana memilih soya yang selamat

Saya penggemar soya! Dari kecil saya sukakan air soya, tofu, tokua (ni bahasa kedah… hehehe), tempe (walaupun saya bukan org jawa!). Di pasaran sekarnang terlalu banyak makanan dan minuman berasaskan soya. Namun, Adakah anda pernah mengambil berat soal soya ini? Adakah soya yang anda ambil selamat? credit: http://vitaminsemulajadi.com/checklist-soya-yang-selamat/ YA, memang ada risikonya. Jom kita tengok checklist […]

Kita Yang Terdesak

[KITA YANG TERDESAK]1) KEADAAN TIDAK MENENTUKita hidup dlm keadaan ekonomi yg tidak menentu.. banyak uncertainty. kenaikan harga minyak, harga barang, kenaikan kos hidup dsb… jgn nanti tunggu nak merungut jer. Bagaimana nanti kalau berlaku kegawatan ekonomi? Kalau betul jangkaan akan berlaku lagi kegawatan ekonomi… dan sedar tak hutang negara kita lebih 500 billion? Adakah anda […]

Kekalkan stamina, cergas dan sihat dengan Family Wellness Set

Minggu lalu 3 hari berturut-turut saya bertugas di Hospital Kuala Lumpur, secara spesifiknya di Institut Pediatrik. HKL satu kawasan yang besar, bertugas di sana menuntut stamina yang tinggi dan kesabaran. Alhamdulillah walaupun lebih setahun tidak bertugas di sana, cabaran dapat ditempuhi dengan jayanya. Sebab itulah amalan pemakanan dan pengambilan supplemen harus diberikan keutamaan juga. Dalam […]

Prinsip Untuk Kurus

Anda Ingin Kurus?Banyak kelebihannya jika berjaya mendapatkan berat idaman anda:1. Anda rasa lebih berkeyakinan2. Anda lebih subur (bagi yang ingin hamil – TOC)3. Anda kurang berisiko menghidap penyakit kronik disebabkan oleh berat badan berlebihan Justeru, mari lihat prinsip untuk kurus.3 PRINSIP UNTUK KURUSBERSIHKAN USUS-Detox dan Bersihkan usus agar penyerapan vitamin dan mineral dapat dilakukan dengan […]

Shaklee mengecutkan cyst dan fibroid

Alhamdulillah semalam hantar set berpantang / fibroid kepada kenalan lama. Beliau ketahui mempunyai fibroid semasa mengandung 7 bulan. Alhamdulillah juga beliau selamat bersalin anak sulungnya.Dan baru tahu juga ibu beliau juga pengguna Shaklee. Merupakan bekas jururawat dan diusia beliau kini nampak masih cergas.Apapun supplemen yang anda ambil, pastikan ianya selamat, semulajadi dan yang paling penting […]

Anak Demam? Tonsil Bengkak? Jom Cuba Ni

Sekarang musim demam, batuk dan selesema. Ia menjangkiti bukan sahaja kanak-kanak, malah orang dewasa juga. Baru-baru ini saya balik kampung di Kelantan. Alhamdulillah kali ini lepas pula cuti saya selama 5 hari. Rancangannya balik kampung dapatlah 7 hari campur hujung minggu. Kami balik hari Ahad. Ditakdirkan pagi tu kedengaran Faiz batuk-batuk. Badan pun dedar. Hati dah […]

Shaklee sebagai MLM patuh syariah

INI ADALAH SALAH SATU SEBAB SAYA MEMILIH SHAKLEE SEBAGAI SIDE INCOME. ternyata dari pembacaan berikut, Shaklee antara Syarikan MLM yang mengikut garis panduan menurut syariah 🙂 1. Produk MLM ini mestilah dibeli dengan tujuan yang sebenarnya (seperti produk yang benar-benar bermanfaat dan dibangunkan dengan serius seperti ubat-ubatan berkualiti, unik dan lainnya). Justeru, produk MLM yang kabur kualiti […]

Omega guard untuk semua ahli keluarga

Bulan ini promo omega guard. Omega guard memang terbaik coz boleh diambil oleh semua ahli keluarga. Lebih lagi omega guard merupakan minyak ikan terbaik kerana melalui penapisan yang banyak peringkat menyebabkan kesan pencemaran mercury hampir pasti tiada. Hubungi saya segera untuk booking atau pembelian 0122195919 https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Shaklee untuk kesihatan keseluruhan

Sebenarnya ramai belum tahu bahawa vitamin Shaklee menawarkan vitamin untuk semua ahli keluarga, juga untuk pelbagai taraf kesihatan. Kebanyakan daripada vitaminnya telah pun saya cuba. Jom kita lihat Set Immune Booster  Immune Booster set. Ini penting terutama bagi menguatkan sistem pertahanan badan seseorang. Anda selalu demam, selesema atau batuk? Awas itu petanda penyakit, jika dibiarkan […]

Bagaimana Kesihatan dan Tenaga Tip Top

Alhamdulillah hari ini 6/11/2013 Rabu akhirnya penantian berakhir.Saya mengendalikan pusat latihan bagi pihak syarikat untuk projek kerajaan. Sekian lama menanti untuk mengadakan latihan yang asyik tertunda. Alhamdulillah pagi ini berjalan dengan lancar. Kami dijangka melatih 20,000 orang pengguna yang rata-rata adalah pekerja kerajaan. Persediaan telah dilakukan lebih awal, sekitar 6 bulan yang lalu dengan persiapan lebih […]