Call nowWhatsapp

Alamat Baru Shaklee HQ Malaysia

Shaklee Malaysia berpindah ke Sunway Geo

Alamat Baru Shaklee HQ Malaysia

Teruja tak? Dalam zaman ekonomi sekarang ini banyak syarikat telah gulung tikar, tutup kilang, berpindah ke bangunan lebih kecil dan murah dan banyak lagi.

Tapi Shaklee pula, kita akan berpindah ke bangunan baru! Yang nyatanya bangunan baru tersebut lebih besar, mudah diakses dan mesra pelanggan.

Shaklee Malaysia HQ Berpindah

Bermula 25 April 2017, Shaklee Malaysia Sdn Bhd (HQ) akan berpindah dari Sunway Pinnacle.  Jadi bermula 25 April 2017, alamat baru Shaklee Malaysia adalah seperti berikut:

Shaklee Products (Malaysia) Sdn Bhd
Level 2, Sunway Geo Tower,
Jalan Lagoon Selatan,
Bandar Sunway, Subang Jaya

Tel: 03-5622 3188
Toll Free: 1800 88 6577

Shaklee Malaysia kini beroperasi dari Sunway Geo
Shaklee Malaysia kini beroperasi dari Sunway Geo

Bersempena dengan pembukaan bangunan baru ini, banyak aktiviti menarik telah diatur dan walaupun anda belum menjadi ahli, anda tetap dapat hadirinya. Antara aktiviti menarik adalah:

  1. 6-7 Mei 2017: Pemeriksaan kesihatan (kolestrol dan nutrisi)
  2. 20-21 Mei 2017: Pemeriksaan payudara

Lain-lain aktiviti termasuk:

  • Pemeriksaan kesihatan
  • Perundingan Nutrisi
  • Shaklee Opportunity Hour
  • Pelbagai lagi acara menarik dan hadiah

Ayuh sertai program ini, boleh hubungi saya untuk hadir bersama-sama di talian 012-2195919.

Sekiranya anda mencari hidup yang sihat dan berpanjangan, Shaklee telah membuktikan bahawa produk kami boleh memberikan hidup yang lebih sihat, bertenaga, muda pada tahap selular. Pilihan di tangan anda, saya telah pun memilih yang terbaik dan saya yakin anda juga akan memilih yang terbaik. Jadi inilah kenapa #WhyIShaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah  SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Coach Detox Anda

Shaklee Gombak

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamin-cerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamin-cerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

6 thoughts on “Alamat Baru Shaklee HQ Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp