Call nowWhatsapp

Kisah Kejayaan Yang Menusuk Kalbu Dengan Bisnes Shaklee

Raihanah Mentor Shaklee Terbaik

Sebelum ini saya banyak berkongsi perihal bisnes Shaklee dan peluang yang banyak padanya betul? Tapi tentu ada yang tertanya-tanya adakah berbaloi buat bisnes Shaklee, ada bukti ke?

Jadi artikel ini adalah berkenaan kisah kejayaan mereka yang telah buat bisnes Shaklee, malah masih lagi melakukannya walaupun telah masuk berpuluh tahun.

Peluang dalam Shaklee

Shaklee menawarkan terlalu banyak ganjaran namun saya ringkaskan kepada 3C iaitu Cash, Car dan Convention.

Cash adalah ganjaran terbanyak yang meliputi:

  • Untung runcit
  • Bonus daripada jualan kumpulan
  • Bonus kepimpinan
  • Insentif bagi pangkat Coordinator hingga Master.

Bonus tunai ini tidak terhad, selagi anda berusaha anda akan dibayar setimpal dengan usaha anda. Tiada istilah upline goyang kaki duit masuk, tiada. Dan tiada istilah downline tidak boleh langkah naik melebihi upline.

Car

Apabila kumpulan anda telah berkembang dan mencapai jualan minimum yang ditetapkan, anda layak menerima tambahan 3% daripada keseluruhan point anda. Ini dikenali sebagai insentif kereta di dibayar secara tunai.

Terpulang kepada anda bagaimana untuk menggunakannya.

Convention

Selain mengumpul UV (unit value atau point) bagi setiap pembelian, anda juga berpeluang mengumpul mata untuk percutian dalam dan luar negara. Mata dikira berdasarkan:

  • Jualan kumpulan
  • Pendaftaran ahli baru
  • Penghasilan leader baru
  • Kenaikan pangkat, semakin tinggi pangkat, semakin banyak mata.

Percutian dibahagikan kepada 2:

  • Percutian dalam negara atau regional
  • Percutian antarabangsa atau pilihan Umrah Ziarah bagi leader beragama Islam.

Umrah dan Ziarah ditawarkan setiap tahun, destinasi percutian lain adalah berbeza mengikut tahun.

Kisah Kejayaan dengan bisnes Shaklee

Mereka di bawah ini adalah antara testimoni mereka yang telah berjaya memperoleh hasil daripada bisnes Shaklee. Mudah je sebenarnya untuk memperolehnya, janji kita yakin, fokus, usaha dan passion dengannya.

1. Bayar hutang sebanyak rm36 ribu dengan menggunakan bonus Shaklee semata-mata. Hebat tak?

Kisah Kejayaan dengan bisnes Shaklee
Kisah Kejayaan dengan bisnes Shaklee

2. Siapa yang taknak berbakti kepada orang tua kan? Memang seronoklah bila dapat bawa ibu bapa melancong.

Belanja ibu bapa melancong satu kepuasan
Belanja ibu bapa melancong satu kepuasan

3. Beli dan bayarkan duit kereta ayah menggunakan bonus Shaklee. Bertuah betul ayah Mumu ni

Beli dan bayarkan kereta baru kepada ayah.
Beli dan bayarkan kereta baru kepada ayah.

4. Bayar hutang kereta secara tunai sebanyak rm20 ribu menggunakan bonus Shaklee

Selesai bayar hutang kereta bila ada bonus berkepuk dari Shaklee
Selesai bayar hutang kereta bila ada bonus berkepuk dari Shaklee

5. Dari bisnes geli-geli, dah jadi pendapatan utama selepas berhenti kerja dan menjadi surirumah bekerjaya dengan Shaklee

Berhenti kerja dan jadi surirumah bekerjaya dengan Shaklee
Berhenti kerja dan jadi surirumah bekerjaya dengan Shaklee

6. Beli hartanah bernilai jutaan ringgit dengan bonus SHaklee. Hebatkan

Miliki hartanah bernilai jutaan RM dengan menggunakan bonus Shaklee
Miliki hartanah bernilai jutaan RM dengan menggunakan bonus Shaklee

Berapa bonus sebulan yang diperoleh?

Ini adalah bonus salah seorang Master. Cecah 6 angka. Awak pun nak? Jom bisnes Shaklee

2. Hasil pendapatan bulanan seorang Supervisor
Ayuh buat bisnes Shaklee

Walaupun ramai yang mungkin tak percaya, tapi percayalah awak memang takkan percaya selagi tak alaminya sendiri. Sebagai orang yang dah terlibat dengan Shaklee selama 7 tahun, memang ini paling minima yang kami dapat. Saya bahkan dapat lebih daripada ini berdasarkan ranking.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

6 thoughts on “Kisah Kejayaan Yang Menusuk Kalbu Dengan Bisnes Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge