Call nowWhatsapp

Tag Archives: vivix shaklee

Vivix Bantu Proses Apoptosis, Cegah Necrosis

Resveratrol bantu proses apoptosis sel

Vivix Bantu Proses Apoptosis, Cegah Necrosis Dalam artikel ini saya akan kongsikan maklumat berhubung proses apoptosis dengan bantuan Vivix. Sebelum itu kita ambil tahu dulu apakah apoptosis dan necrosis. Tuhan jadikan sistem sel badan kita sangat unik. Sel juga mengalami saat-saat kematian. Apakah Apoptosis dan Necrosis? Secara ringkas, Apoptosis= Kematian Sel Secara Normal Necrosis= Kematian […]

Cara Beli Vivix Dengan Lebih Murah

Vivix dan packaging yang ekslusif

Sebenarnya ramai hendak cuba Vivix kan? Tapi ramai yang mengeluh bila tengok harganya. Ada yang teringin hendak beli, ada yang tunggu simpan duit dulu, ada yang memang suka tapi… Ada tapi di belakang tu. Jadi hari ini saya kongsikan bagaimana anda dapat beli Vivix dengan lebih murah tanpa perlu melalui pengedar haram (samada jual di […]

Vivix Mengandungi Semua Nutrisi Harian

Walaupun disimpan di dalam penyejuk beku, Vivix tidak membeku menunjukkan kandungannya sangat tulen

Ada customer hubungi saya bertanya berkenaan kandungan nutrisi dalam Vivix. Banyak soalannya antaranya: Adakah cukup ambil Vivix sahaja, tidak perlu ambil suplemen lain. Nak ambil lain-lain macam banyak je Adakah Vivix mengandungi potassium Jadi posting kali ini saya ingin kongsikan dengan anda berkenaan nutrisi yang terdapat di dalam Vivix Shaklee. Benarkah Vivix Mengandungi Semua Nutrisi Harian? […]

Bertahun-tahun sakit jantung akhirnya temui keserasian dengan Vivix

Resveratrol bantu proses apoptosis sel

Bertahun-tahun sakit jantung akhirnya temui keserasian dengan Vivix Kisah ini adalah kisah customer saya sendiri. Pada satu hari Puan Z hubungi saya merujuk kepada masalah kesihatan beliau. Puan Z sudah bertahun-tahun ada masalah jantung. Jantung kerap berdegup pantas, pernafasan laju, tangan mengigil. Masa saya bercakap dengan beliau dalam telefon pun memang kedengaran letih dan tercungap-cungap. Orangnya masih […]

Jaga Makan Tapi Kenapa Masih Kena Penyakit Kritikal?

Saya ada terbaca komen seorang anak bagaimana ayahnya mengalami penyakit alzheimer sedangkan ayah seorang yang menjaga pemakanannya. Kes di atas bukan baru. Saya ada kawan beberapa tahun lalu. Kira pangkat makciklah. Umurnya kalau beliau masih hidup sekitar 50an. Beliau cantik walaupun telah berusia 40an ketika itu. Seorang yang menjaga makan, ais tak minum langsung, suka […]

Tua dan Sihat atau Tua dan Sakit

Sebelum saya teruskan dengan posting ini, saya ingin anda tonton video di bawah. Hadapi usia tua dengan sihat atau usia tua tapi sakit? Apa pilihan anda. Hadapi Usia Tua Dengan Sihat Saya teringat dulu saya tonton Nasi Lemak Kopi O dalam ruangan doktor jemputan. Yang datang adalah Dr. Malinda. Disebabkan saya kenal Dr Malinda dan […]

4 Cara Vivix Dengan Resveratrol dan Polifenol Membantu Penyakit SLE

Testimoni Vivix untuk SLE

Dalam kalangan customer saya, ada beberapa orang pesakit SLE. Termasuk kakak saya, alhamdulillah semuanya baik dengan pengambilan Shaklee lebih-lebih lagi Vivix dengan resveratrol. Soalnya, bagaimana resveratrol dapat membantu mempertingkatkan kesihatan pesakit SLE? Apakah SLE atau Lupus? Lupus (SLE atau penyakit sistemik lupus erythematosus) adalah penyakit autoimun yang boleh menyebabkan banyak gejala termasuk: Sakit sendi Penyakit […]

Gabungan Resveratrol dan Polifenol Jadikan Vivix Antipenuaan Terbaik

Tahukah anda, Vivix merupakan sebatian resveratrol anti penuaan paling berkuasa, paling tulen dan paling kuat zaman ini. Dalam kajian makmal, bahan-bahan dalam Vivix telah menunjukkan memberikan kesan positif melalui empat mekanisme utama penuaan selular. Soalnya, begitu banyak suplemen berasaskan resveratrol di pasaran, tetapi kenapa anda perlukan Vivix? Mengapa Vivix lebih baik berbanding semua resveratrol lain […]

Manfaat POLYGANUM CUSPIDATUM dalam VIVIX

Posting kali ini saya ingin berkongsi berkenaan manfaat polyganum cuspidatum dalam Vivix. Sebelum ini saya sudahpun berikan manfaat dan kelebihan ramuan Vivix yang lain seperti lobak ungu, elderberi, anggur muscadine. Semua orang tahu ada 4 ramuan utama Vivix iaitu: Anggur muscadine Lobak Ungu Elderberi Polyganum cuspidatum (atau Japanese knotweed) Apakah Polyganum Cuspidatum Polyganum Cuspidatum (japanese […]

Cara Vivix Bantu Rawat Kebas Akibat Diabetes

Kebas Kaki Tangan Akibat Diabetes

Baru-baru ini ada customer bertanya kepada saya GLA Complex untuk masalah kebas ibunya. Kebas kaki dan tangan berlaku kepada pesakit diabetes adalah disebabkan oleh kesan sampingan ubat yang diambil. Elok kita fahamkan mengapa boleh terjadi dan bagaimana Vivix dan set Shaklee boleh membantu masalah kebas ini. Apakah Kebas Kebas adalah keadaan dimana seseorang mengalami kekurangan  rasa […]