Segmen “Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket”

By | 8 March 2017

Tahun 2017 rasa saya inilah kali pertama menyertai segmen. Kali ini sangat tertarik dengan segmen anjuran Tuan Hasrul Hassan iaitu Segmen “Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket”.  Saya mahu Tuan HH dapat bantu saya mendapatkan trafik blok yang mencanak-canak.

Dah bertahun saya berblogging, sendu je sebenarnya trafik blog saya. Jadi kali ini saya mahu Tuan HH dapat eberikan trafik blog mencanak sehingga 20 ribu atau 50 ribu menerusi segmen ini.

Saya sudah mematuhi semua syarat yang diberikan, ala bukan susah pun.

 

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket
Jadi jika anda mahu join segmen Tuan HH (beliau adalah otai dalam bidang blog di Malaysia) bolehlah ikuti syarat di bawah:
  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket.
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

Kepada Tuan HH, saya minta tolong trafik blog meroket untuk post saya yang ini http://vitamin-cerdik.com/2017/02/bertahun-tahun-sakit-jantung-akhirnya-temui-keserasian-dengan-vivix.html/

Moga dapatlah trafik meroket menerusi segmen ini. Tuan HH kalau nak cuba Shaklee jangan segan bagitau saya.

Terima kasih.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah  SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Coach Detox Anda

Shaklee Gombak

46 thoughts on “Segmen “Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket”

  1. Okje

    Bagi yg ada bisnes mcm Anah ni mmg perlu sangatlah trafik blog meroket. Boleh bantu bisnes ye Nah.
    Pernah jugak join segmen HH ni dulu…
    Okje recently posted…Korean Fried ChickenMy Profile

    Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      btul tu mak, thanks sebab mak selalu singgah sini

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge