Sambal Hitam Ibu Nor Menyeramkan

By | 7 May 2017
Sambal Hitam Ibu Nor yang menyeramkan

Sambal Hitam Ibu Nor Menyeramkan

Ya seram sangat. Sambal hitam bukanlah asing bagi saya. Sebelum ini pernah juga makan, tapi memang tak ingat beli di mana dan jenama apa. Sebab bertahun juga saya mengelakkan sambal hitam ini demi diet dan detox saya.

Tapi semasa National Conference Shaklee minggu lalu, saya ada beli sambal hitam yang dibuat oleh rakan SID saya, Ibu Nor. Saya saja-saja sahaja order, kata orang memang gatal tangan pegi respon hendak beli. Hahaha sudahnya memang menyeramkan habis.

Menyeramkan Sambal Hitam Hingga Bertambah-tambah Nasi

Mulanya saya cuma makan segenggam nasi sahaja, tapi bila nasi panas di makan bersama Sambal Hitam Ibu Nor, sampai bertambah-tambah nasi saya. Aduhai seram terus jadinya. Layan gambar saya, maaf saya tak kreatif sangat, jadi gambar ala-ala je.

Sambal Hitam Ibu Nor yang menyeramkan

Sambal Hitam Ibu Nor yang menyeramkan

Rupa paras sambal hitam Ibu Nor apabila diletak dalam mangkuk

Rupa paras sambal hitam Ibu Nor apabila diletak dalam mangkuk

Pandai-pandai sendirilah kan, cari pasal sangat. Tapi takpelah, kita telan Omega Guard dan Lecithin, kasi bakar semuanya!

Jangan kontek saya ya kalau nak order sambal hitam. Saya jual Shaklee sahaja.

Sekiranya anda mencari hidup yang sihat dan berpanjangan, Shaklee telah membuktikan bahawa produk kami boleh memberikan hidup yang lebih sihat, bertenaga, muda pada tahap selular. Pilihan di tangan anda, saya telah pun memilih yang terbaik dan saya yakin anda juga akan memilih yang terbaik. Jadi inilah kenapa #WhyIShaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah  SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
#CoachDetoxAnda
#PakarVivix

#CoachShaklee
Shaklee Gombak

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamin-cerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamin-cerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

23 thoughts on “Sambal Hitam Ibu Nor Menyeramkan

    1. Raihanah Ahmad Post author

      sedap sampai bertambah nasi

      Reply
  1. nor faizah sulong

    haaaa jgn salahkn daku, salahkn sambal hitam tu 😂

    tq anah 😘

    Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      sedap sampai bertambah2 nasi

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      haa, mmg ramai kawan2 orang pahang buat ni

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      bertambah2 nasi tu yang menyeramkan

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      kitorang ambik shake je sahur. selamat den

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      tak rajin nak buat gitu. hahah

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      takleh nasi banyak, nanti gemuk. huhu

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge