Call nowWhatsapp

Pengguna Gembira Menggunakan ResV Shaklee

Testimoni ResV Shaklee

One thing yang saya suka sangat tentang Res-V ni.. adalah sebab dia sangat senang nak bawak ke mana mana malah muat masuk handbag!

No worries takde issue tertumpah ke apa sebab dia bukan liquid tapi kapsul 😍

Res-V untuk apa?

Kesihatan menyeluruh. Kalau nak specific, sangat banyak. Cuma jaman wabak ni memang saya lebih fokus kebaikannya untuk meningkatkan sistem imun.

  • nak sihat, elakkan penyakit berjangkit dan penyakit kronik
  • nak kuatkan daya ingatan
  • nak bertenaga n happy setiap hari
  • nak usaha untuk hamil
  • nak kulit cantik dan nak rambut cantik
  • nak atasi masalah sakit sakit sendi
  • nak elak stress melampau dan rasa cool sajee
  • nak kembalikan kesihatan yang terjejas akibat penyakit bertahun-tahun? pun on

Ehh banyak lah kalau nak sebut! Yang pasti, kandungannya 30% lagi power dari Vivix!

Ramai Pengguna Gembira Dengan Hasil Mengamalkan ResV

Boleh jemput tengok sharing dibawah feedback pengguna yang mengamalkan ResV.

1. 20 tahun lebih dengan penyakit kencing manis, akhirnya tahap gula dalam darah turun selepas amalkan ResV

Selama 20 tahun (turut makan ubat kencing manis) bacaan gula tak pernah turun bawah 10. Selalunya 20 ke atas atau berbelas-belas.

Cikgu Faisal baru sahaja amalkan Vivix dan ResV, kini bacaan gula dapat bawah 10 dah. Alhamdulillah.

2. Fibroid dan Tak Period Lama, Akhirnya Cyst dah hilang dan period kembali normal

Asbab beliau cuba amalkan ResV tu adalah sebab detect fibroid. Dan pada masa yang sama dia dah lama tak period.

MasyaAllah happy untuk nya lepas ambik selama 10 hari berhasil hapuskan jejak-jejak fiborid. Period pun dah kembali normal.

3. Kulit Semakin Cantik dan Sihat

Memang kalau ada masalah kulit, lebih baik amalkan dulu ResV tau. Terbukti gaiss. Jaga kulit dari muda lagi, ambik skincare yang selamat macam Youth Skincare

Dan jangan lupa amalkan ResV bersama produk suplemen yang lain untuk dapatkan kulit sihat.

4. Lebih Bertenaga dan Segar

Banyak sangat dah testimoni pengamal ResV ni kata mereka dah semakin bertenaga dan sihat lepas amalkan ResV.

Sebenarnya tenaga badan kita ni sangat penting. Pusat tenaga tu adalah dari dalam sel kita, itulah disebut sebagai mitokondria.

Bila sel kita bertenaga, maka organ kita bertenaga dan dapat kerja dgn efisien.

Jadi baguslah kalau badan kita jadi bertenaga tu. Kalau lemau dan lemah tu yg kita bimbang ada organ pun malfunction.

5. Tidur lebih lena dan memperbaiki penghadaman

Ini pun ramai dapat efek yang baik. Kenapa efek macam ni sangat penting? Sebab tidur dan penghadaman yang baik adalah kunci kepada kesihatan kita.

Waktu tidurlah badan kita akan mula repair itself. Cuba tengok sesiapa yang kurang tidur, kebanyakannya mereka ada hidapi penyakit, at least insomnia, anxiety dan darah tinggi. Tak kurang juga yang alami obesiti dan berlebihan berat badan.

Waktu tidur dan tidur yang mencukupi sangat pnting untuk memulihkan sel dan kesihatan kita.

Penghadaman yang sihat merupakan salah satu asbab kesihatan imun yang tinggi. Kestabilan mirobiome dalam perut kita, semua tu berhubung kait dengan kesihatan imun.

Jadi kalau kita ada masalah penghadaman ie sembelit, buasir, dll, akan sebabkan isu kesihatan seperti ekzema, mudah tak sihat dll.

Amalkanlah selalu ResV untuk tidur yang lena dan penghadaman yang lebih sihat.

6. Mata dah makin cerah, kurang rabun

Isu berkaitan rabun dan mata ni sebenarnya ada dalam kajian klinikal berkenaan resveratrol. Jadi saya teruja melihat hasil sebegini.

7. Tak risau kalau Vivix putus bekalan, sebab ada ResV

Iya betul, kalau boleh amalkan Vivix waktu pagi, ResV waktu malam. Tak risau kita keputusan bekalan polifenol dalam badan kita kan.

Sebab kedua-dua Vivix dan ResV miliki khasiat yang sama iaitu polifenol. Cuma memang ResV lebih 30% berbanding resveratrol tunggal.

20 tahun dengan kencing manis tinggi, lepas amalkan ResV dan Vivix akhirnya tahap gula dalam darah terkawal
20 tahun dengan kencing manis tinggi, lepas amalkan ResV dan Vivix akhirnya tahap gula dalam darah terkawal

Bagaimana Nak Beli Produk Shaklee?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link berikut https://linktr.ee/raihanahahmad

Klik untuk Beli Produk Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Shaklee Business Leader
Shaklee Gombak

One thought on “Pengguna Gembira Menggunakan ResV Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp