Call nowWhatsapp

Minat Abaya Macam Neelofa

Cantik abaya yang dikenakan oleh Neelofa dalam drama Suri Hati Mr Pilot baru-baru ini

Semenjak 2 menjak ni rasa best pulak tengok abaya. Minat tengok apa yang Lofa gayakan dalam drama. Selama ni memang folow je IG dia tapi tak perasan sangat pasal abaya tu. Mungkin sejak Lofa balik haji kot, sebab time tu memang tengok dressing abaya dia cantik-cantik.

Anyway, tak tulis berkenaan Shaklee hari ini. Jom tengok pasal abaya. Cantik-cantik la.

Abaya Neelofa Harga Ribuan

Ada perasan kat IG Lofa, dia ada tag dari mana abaya nya, rupanya daripada Hidaya International. Saya pun konteklah sales dia, terus meraung. Huhu apa taknya harganya sepasang mencecah ribuan RM. Ada yang Lofa pakai tu harganya rm1200++ tak silap saya.

Saya tanya satu jelah, since harganya dah ribuan. Tak sanggup nak tanya lagi, nanti salesman dia pun menyampah. Tanya je bukan nak beli pun.

Kebetulan mak saya pun mencari jubah juga, jadi saya cadangkan carilah abaya daripada Dubai atau Qatar. Qatar lagi cantik dan kemas jahitan sebenarnya, sebab itu agak mahal sikit. Kalau Dubai abaya ini ramai juga yang dah beli kan.

Ok taknak buang masa, jom jamu mata tengok abaya ini. Saya ingat nak beli juga 1-2 helai sambil belikan untuk mak. Maklumlah saya ini memang kena tukar wardrobe, sebab semua saiz saya sebelum ini besar, tak nampak cantik dah untuk dipakai.

Layan..

abaya qatar
Suka dress yang tingkat-tingkat tu, tapi adakah sesuai dengan saya yang rendah ini?
abaya qatar
Cantikkan, i love hijau abaya
abaya qatar
Sesuai untuk mak saya yang suka sulam-sulam banyak
abaya qatar
Another one untuk mak saya pilih
abaya qatar
Mesti mak suka ini, sulam dan batu permata
abaya qatar
Simple yet stylish kan
abaya qatar
Sulam-sulam lagi untuk mak saya
abaya qatar
Saya suka ni, ringkas dan paling suka pleated bawah tu
abaya qatar
Satu lagi cantik untuk mak saya

Jamu mata je dulu. Belinya tak tahu bila. InsyaAllah ada rezeki nak beli.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah  SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Coach Detox Anda

Shaklee Gombak

20 thoughts on “Minat Abaya Macam Neelofa

  1. okje says:

    Alahai Raihanah….Lofa tu dahlah cantik, kaya pulak tu…… Pakai apa pun cantikkan…..
    Hakak ni, kalau barang mahal mahal ni memang tak termimpilah kot nak pakai . Cukuplah sekadarnya….. yang mampu milik, sudahlah
    okje recently posted…Indahnya PutrajayaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp