Call nowWhatsapp

Hilangkan Jerawat Dengan GLA Complex

Rawati kulit berjerawat dengan shaklee

Ramai antara kita yang memendam perasaan dengan masalah jerawat. Betul tak? Jerawat naik lepas sebiji, sebiji naik lagi sebiji.. sampai rimas dan tertekan jadinya. Lagi dipicit lagi dia naik. Aduhai jadi cemana penghujungnya? Hendak berdepan dengan kawan-kawan pun memang naik segan, malu weh.

Kulit berjerawat selalu meresahkan
Kulit berjerawat selalu meresahkan

Anda hadapi masalah jerawat yang serius? Kulit berminyak memang petanda jerawat akan subur di kulit muka. Jumpa pakar kulit memang mahal weh, saya pernah cuba dulu. Sekali pergi RM300 melayang, temujanji setiap 2 bulan. Masa itu belajar lagi, gunalah duit biasiswa. Habis duit biasiswa kerana menanggung masalah kulit ini.

Itu belum lagi cuba rawatan pelbagai produk, seingat saya pernah habis beribu RM juga semata-mata hendak perbaiki masalah kulit. Sudahnya saya biar saja, malas hendak fikir lagi. Berserah seadanya dan belajar menerima sahaja. Sedih betul.

Tapi masalah jerawat akhirnya berakhir selepas saya gunakan set menyusu shaklee. Masa itu bersalin anak kedua. Hajatnya untuk menyusu, mana tahu dapat bonus kulit pun pulih daripada masalah jerawat.

GLA Complex Pulihkan Masalah Jerawat Kronik

Bagi anda yang mempunyai masalah jerawat kronik, kunci sebenarnya adalah jadikan sel badan anda sihat. Bila sel badan sihat, secara tidak langsung kulit akan jadi sihat. Jari pun kecewa tiada jerawat lagi hendak dipicit!

Kebaikan GLA Complex
Kebaikan GLA Complex

Jerawat adalah disebabkan hormon tidak seimbang. Jika anda mempunyai kulit berminyak walaupun kitar haid anda normal, berkemungkinan juga anda mempunyai hormon yang tidak stabil. Kulit berminyak adalah simptom bahawa dalaman anda terganggu.

GLA Complex adalah suplemen yang sesuai untuk membantu mengatasi masalah hormon tidak seimbang, sekaligus menyelesaikan masalah kulit berminyak dan berjerawat.

Bagaimana GLA Complex Membantu memulihkan jerawat

GLA Complex membantu mengekalkan kestabilan bendalir semulajadi dan mencegah kehilangannya dari badan. GLA Complex juga berperanan memastikan kulit sentiasa lembap dan berfungsi memperbaiki sempadan bendalir kulit.

Memandangkan ia juga berperanan mengawal dan mengatur semula hormon tubuh, GLA Complex mampu merencat hormon pada kulit yang boleh menyebabkan jerawat. Antara tanda hormon tidak stabil ialah kemunculan jerawat yang banyak terutama semasa kedatangan haid.

Set Lengkap Masalah Jerawat Kronik

Untuk masalah jerawat kronik, selain GLA Complex, anda boleh lengkapkan dengan beberapa suplemen lain contohnya:

Gabungan produk ini dalam set lengkap masalah jerawat kronik akan memberikan hasil lebih cepat dan terbaik untuk masalah kulit anda.

Antara testimoni pengguna GLA membantu menangani masalah jerawat
Antara testimoni pengguna GLA membantu menangani masalah jerawat

Anda boleh merujuk kepada posting kami terdahulu untuk membaca pandangan beberapa orang yang telah mencuba set ini dan melihat hasil mereka.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua.

Raihanah  SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Gombak

20 thoughts on “Hilangkan Jerawat Dengan GLA Complex

  1. Pingback: Promosi Shaklee September 2017 Menyerlahkan Keanggunan Wanita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp