Dari Kulit Berjerawat, Berminyak Kini Putih Gebu

By | 4 December 2014
Dari Kulit Berjerawat, berminyak Kini Kulit Gebu, Bebas Jerawat

Dalam banyak-banyak testimoni produk kecantikan Shaklee, saya agak tercabar dengan testimoni yang ini. Kalau macam kulit memang asalnya putih, mulus dan pakai Shaklee pun makin putih saya tak takjub sangat. Tapi yang ini memang membuatkan saya tercabar dan teruja juga nak share dengan anda.

Dulu Kulit Berjerawat, Berminyak Kini Kulit Putih Gebu

Cuba anda teliti gambar ini

Dari Kulit Berjerawat, Berminyak Kini Kulit Putih Gebu

Kulit Dahulu Bermasalah

Asalnya kulit beliau memang bermasalah, contohnya berjerawat, berminyak, berparut semua ada. Kini nak tahu bagaimana orangnya? Anda tentu terkejut.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

testimoni kulit vita c

Tiada lagi kulit berjerawat, berminyak

Tu dia.. sapa tak teruja dan tercabar? Boleh tau kalau nak dapatkan kulit macam pau gebu gitu. Adoi.. itulah yang membuatkan saya geram sangat.

Tips Dapatkan Kulit Gebu, Putih Bebas Jerawat

Ada beberapa rahsia yang beliau amalkan:

  1. Kecantikan dan kesihatan dalaman dijaga rapi dengan set kulit cantik Shaklee. Set ini mengandungi Vita C SR Plus dan Vita E Complex. Sebenarnya anda pun boleh tambah ESP, GLA Complex, Vivix, CoQ Health dan Shaklee Collagen Powder ke dalam set ini. Bagaimanapun minima anda harus ambil Vita C SR Plus dan Vita E Complex.
  2. Pengambilan air kosong sehari sekurang-kurangnya 3 liter. Air akan membantu memberikan tenaga dan mengelakkan dehidrasi kepada kulit anda.
  3. Pengambilan penjagaan luaran dengan Set Nutriwhite Shaklee. Set Nutriwhite ni memang untuk memutihkan kulit. Tak boleh jadi ni, saya mesti ambil jugak.
  4. Elakkan pengambilan kafein. Kafein seperti teh dan kopi boleh menyebabkan penyerapan vitamin yang anda ambil berkurangan. Jadi kalau boleh jangan minum langsung dan gantikan dengan minuman seperti Vico dan Horlicks. Dan jika efek vitamin kurang pada anda, anda harus semak semula pengamalan pemakanan anda. Mesti ada yang tak kena.

Fungsi-fungsi produk kesihatan ini berlainan iaitu:

  1. Vita E Complex: Melindungi kulit daripada radikal bebas yang merosakkan kulit, kecutkan jerawat, memudarkan parut jerawat.
  2. Vita C SR Plus: Sebagai antioksidan yang kuat, meningkatkan pertahanan badan, membantu dalam penghasilan kolagen dan memberikan kulit yang lebih sihat, cantik dan gebu
  3. ESP: sebagai protein berfungsi membina sel-sel badan yang sihat menghasilkan kulit yang sihat.
  4. CoQ Health: membantu peredaran darah yang sihat, mengurangkan kedutan dan memberi tenaga kepada sel kulit.
  5. Shaklee Collagen Powder: menjadikan kulit lebih lembap, keanjalan kulit, kurangkan pigmentasi, memudarkan parut, jeragat dan tona tidak sekata.
  6. Vivix: merawat sehingga ke tahap DNA badan.
  7. GLA Complex: memperbaiki hormon, mengecutkan jerawat.

Anda nak juga kulit gebu, putih, muda dan bebas jerawat seperti beliau? Hubungi saya untuk konsultansi percuma.

Jaminan kami

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

  1. Selamat
  2. Semulajadi
  3. Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli Set Kecantikan Shaklee!

Set Kecantikan Shaklee boleh didapati daripada saya, untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919

SID: 864679

 

 

10 thoughts on “Dari Kulit Berjerawat, Berminyak Kini Putih Gebu

    1. Raihanah Ahmad Post author

      sangat unggul hasilnya kan. hasil kerja keras jugalah tu

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      amboi, isteri je ke. cik abang pun zaman sekarang ni nak kulit cantik tau.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge