Category Archives: Set Mengandung

Suplemen untuk ibu hamil, berpantang dan menyusu

By | 19 May 2014

Adakah anda termasuk dalam kategori di bawah? 1. Ibu ohsem yang sedang mengandung? 2. Ibu ohsem yang sedang berpantang? 3. Ibu ohsem yang sedang menyusukan anak? Pernahkah anda alami keadaan berikut? 1. selalu rasa badan letih, 2. ada sembelit time mengandung dan berpantang, 3. ada buasir ketika mengandung,4. nak pulih dengan cepat ketika berpantang5. Selalu rasa letih, sakit kaki, cramp,… Read More »

Mahu pudarkan stretch mark?

By | 17 May 2014

Bagi ibu-ibu memang mesti ada pengalaman berdepan dengan stretch mark.  Pernah tak anda ditegur “Eh kenapa dengan perut you ni” “Akak punya stretch mark tak banyak pun, tak macam kau ni.” Aduh, berdesing telinga tak? Tahukah anda bagaimana stretch mark berlaku? Biasanya stretch mark ni disebabkan oleh kulit yang meregang semasa kita mengandung, ada juga stretch mark disebabkan… Read More »

Hilangkan Stretch Mark Dengan Shaklee

By | 8 May 2014

Apakah Stretch Mark Stretch mark adalah garisan putih yang terdapat pada beberapa tempat di tubuh seperti perut, payudara, paha dan lengan. Ia muncul disebabkan kulit meregang dalam tempoh yang singkat sehingga kulit kehilangan elastisinya.  Stretch mark kerap berlaku kepada wanita hamil atau mengalami kegemukan (awalnya beliau kurus). Tahukah anda hampir 90% wanita hamil terkena stretch mark (sumber: Dr… Read More »

Anda hamil? Alami loya? Kejang kaki? HB rendah? Diabetes kehamilan? Jom baca sini

By | 18 April 2014

Set Kehamilan Shaklee Setiap ibu pasti inginkan yang terbaik buat bayi yang dikandungnya..Tapi risau kan, masa trimester 1 asyik loya muntah aje..Makan semua keluar balik, yang lalu pun cikedis, junkfood, fastfood..pendek kata semuanya yang tak berkhasiatlah.. Dahla tak makan makanan yang berkhasiat, susu pun tak lalu nak minum.. Macamna ibu nak bekalkan nutrisi yang secukupnya kepada bayi.. Badan… Read More »

Set Ibu Hamil Shaklee

By | 22 July 2013

Anda sedang hamil? Anda tentu tertanya-tanya apakah supplemen terbaik bagi menemani perjalanan anda sepanjang mengandung. Jangan runsing, kerana Shaklee telah pun menyediakan supplemen untuk ibu hamil semenjak bertahun-tahun. Ianya juga selamat, boleh rujuk dengan doktor anda. Set ibu hamil Shaklee mengandungi supplemen berikut: 1. Vitalea Ia dapat membantu pertumbuhan tisu, mengelakkan anemia (HB rendah) yang boleh membawa risiko… Read More »