Berjaya Turun 16kg Dengan Selamat

By | 25 November 2014
Berjaya Turun 16kg Dengan Selamat

Hari ini saya ingin berkongsi berkenaan cara turunkan berat badan dengan selamat. Saya memang teruja kalau ada testimoni yang berjaya begini. Sungguh! Sebab isu kegemukan dah jadi isu nasional sebab 1.6 juta daripada rakyat negara kita ni telah dikategorikan sebagai obes.

Berjaya Turun 16kg Dengan Selamat

60% penduduk Malaysia dikategori sebagai obes

Suami Boroi, Gemuk Comel?

Itu pada saya ayat penyedap hati sahaja. Tahukah anda, dengan membiarkan suami boroi dan gemuk boleh menyebabkan pelbagai penyakit hinggap pada dirinya? Jangan cakap suami je, isteri pun kenalah turunkan berat badan ke paras yang reasonable, sesuai dengan ketinggian kata orang.

Biar gemuk tapi sihat? Betul ke? Sebab tanpa anda sedari, anda telah mendapat pelbagai penyakit. Komplikasi akibat gemuk adalah seperti berikut:

  • Anda berpotensi tinggi mendapat strok. Ini berlaku bila saluran darah anda telah tersumbat dan darah gagal menghantar oksigen ke otak anda sekaligus menyebabkan strok.
  • Serangan jantung. Ini berlaku apabila mendapan dalam salur darah telah tersumbat. Menyebabkan darah gagal mengalir dengan baik ke jantung anda.
  • Anda berpotensi mendapat kencing manis atau diabetes.
  • Anda boleh mendapat tekanan darah tinggi.
  • Anda juga berpotensi mendapat penyakit arthritis (sakit sendi).

Sebenarnya bukan di atas sahaja, bila dah gemuk memang boleh dapat banyak lagi penyakit. Jadi awaslah.

Berjaya Turun 16kg Dengan Selamat

Komplikasi akibat gemuk

Berjaya Turun 16kg Hanya Dengan Suplemen?

Saya dulu guna produk pelangsingan T**** and K****. Berjayalah turun, tapi kemudiannya saya dapat tahu ia mengandungi sibutramine, sejenis bahan berbahaya. Memang ikutkan perubatan ia digunakan untuk pelangsingan tapi ia boleh menyebabkan kesan sampingan kepada jantung dan lain-lain organ. KKM pun memang telah isytiharkan produk mengandungi sibutramine tidak boleh diambil lagi.

Mujurlah saya panjang umur, saya rasa ramai yang ambil produk seperti ini tanpa mengetahui ia berbahaya kepada kesihatan.

Berjaya Turun 16kg Dengan Selamat

Testimoni Kurus Dengan Shaklee

Berjaya Turun 16kg Dengan Selamat

Testimoni Kurus Dengan Shaklee

 

Ha.. teruja tak? Tempohnya memanglah bergantung kepada badan dan komitmen seseorang. Ada yang dalam tempoh 2-3 bulan sahaja, ada juga yang sampai setahun. Jadi ia bergantung kepada komitmen anda sebenarnya. Dan sebenarnya tak kisah berapa panjang jangkamasa yang anda ambil, asalkan anda dapat turunkan berat badan dan menggunakan produk yang selamat.

Suplemen Shaklee Untuk Program Penurunan Berat Badan

Untuk program penurunan berat badan, saya syorkan beberapa produk berikut:

  1. Herblax – diambil sekiranya anda mengalami masalah pembuangan. Ada customer saya seminggu sekali baru membuang, ini satu tanda penyakit. Usus tak berfungsi dengan baik. Jadi saya syorkan beliau ambil Herblax. Dalam tempoh 3 bulan sahaja, beliau boleh membuang sendirinya tanpa bantuan Herblax lagi.
  2. Alfalfa Complex – juga untuk masalah pergerakan usus. Alfalfa selamat untuk diambil oleh ibu yang menyusukan anak. Berbeza dengan Herblax, Alfalfa Complex boleh diambil setiap hari.
  3. Lecithin – bertujuan untuk membakar lemak supaya ia berada dalam zarah-zarah halus dan mudah untuk dibuang.
  4. Omega Guard – juga bertujuan membakar lemak namun pada kadar lebih baik daripada Lecithin.
  5. Cinch Shake – mempunyai 3 perisa dan menjadikan anda lebih kenyang lebih lama. Ia juga dapat menjaga muscle anda supaya tidak menggeleber.
  6. ESP – juga menjadikan anda lebih kenyang dan memberikan tenaga.
  7. Cinch Tea – ini merupakan tambahan, Cinch Tea membantu meningkatkan metabolism, perangsang tenaga dan meningkatkan pertahanan badan.

Selain bertujuan untuk penurunan berat badan, produk di atas juga mempunyai khasiat lain untuk kesihatan anda. Jadi apa tunggu lagi, ayuh jauhkan diri anda daripada kegemukan dan lari daripada statistik gemuk rakyat Malaysia. Harus anda ingat, kurus bukan semata-mata untuk cantik, tetapi lebih utama adalah untuk kesihatan anda. Ayuh hubungi kami untuk konsultansi terbaik.

Berjaya Turun 16kg Dengan Selamat

Set Kurus Shaklee

Jaminan kami

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

  1. Selamat
  2. Semulajadi
  3. Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli Set Kurus / Diet Shaklee!

Set Kurus Shaklee boleh didapati daripada saya, untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919

SID: 864679

2 thoughts on “Berjaya Turun 16kg Dengan Selamat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge