Call nowWhatsapp

Awet Muda Dengan Vitamin C

Vitamin C Shaklee dengan 500mg membantu mencegah jaundice bayi

Ketahui cara untuk muda 10 tahun dengan rahsia ini.

Kulit flawless dengan vitamin semulajadi
Kulit Flawless idaman semua wanita

Rahsianya adalah pengambilan Vitamin C

Vitamin C adalah penting untuk badan anda dan memainkan peranan penting dalam mengekalkan kulit yang sihat dan berdaya tahan. Walaupun kulit muda penuh dengan vitamin C, penuaan kulit secara semula jadi kehilangan nutrien ini dari masa ke masa.

Faktor-faktor lain seperti pendedahan kepada cahaya UV, pencemaran dan asap rokok menyebabkan kemerosotan vitamin C, yang menyumbang kepada tanda-tanda penuaan. Berita baik adalah bahawa anda boleh melawan kembali dengan menambahkan semula tahap vitamin C kulit anda untuk membantu untuk memerangi dan juga kesan masa pada muka anda terbalik.

Kedutan

Salah satu fungsi yang paling kuat vitamin C adalah peranannya dalam pengeluaran kolagen, protein yang memberikan keanjalan kulit anda. Apabila kita meningkat usia, kolagen rosak dan kedutan mula terbentuk. Dengan menstabilkan tahap kulit anda vitamin C boleh membantu untuk mengatasi pembentukan kedutan dengan meningkatkan pengeluaran kolagen.

Kulit anda cukup kolagen?
Kulit anda cukup kolagen?

Age Spots

Ternyata bahawa vitamin C boleh mempunyai hampir hasil yang sama dengan rawatan laser atau kimia. Tompok penuaan pada dasarnya disebabkan kerosakan matahari, dan vitamin C adalah antioksidan yang kuat, yang mampu mengurangkan bilangan sel-sel terjemur serta kerosakan yang berkaitan dengan usia terbalik untuk kulit. Walaupun bukan merupakan pelindung matahari, vitamin C melindungi dan boleh membaiki kerosakan UV seperti perubahan warna dan garis-garis halus.

Manfaat Detox Untuk Kecantikan Kulit
Testimoni Kulit Cantik Shaklee

 

Vita C SR Pilihan Saya!

Sudah 4 tahun juga saya amalkan pengambilan vita C daripada Shaklee dan disebabkan saya telah merasai kebaikannya, saya berkongsi info ini dengan anda supaya anda mendapat manfaatnya. Vita C SR tidak sama dengan suplemen lain terutama kerana

Muda 10 tahun dengan Vita C SR Shaklee
Muda 10 tahun dengan Vita C SR Shaklee

Tempoh masa dari masa anda mula menggunakan vitamin C sehingga anda melihat keputusan berbeza dengan setiap orang. Walaupun sesetengah orang melihat perubahan secepat 2-4 minggu, ia mungkin mengambil orang lain 6-8 minggu untuk melihat perbezaan. Selepas kira-kira 6 bulan, anda akan mencapai faedah yang maksimum.

Raihanah

SID 864679
No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Gombak

4 thoughts on “Awet Muda Dengan Vitamin C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp