Penjagaan Kulit Dengan Nutriwhite

By | 21 January 2015
Set Penjagaan Kulit Nutriwhite

Ramai yang masih tak tahu sebenarnya Shaklee ada penjagaan kulit untuk memutih dan mencantikkan kulit. Shaklee memang terkenal dengan suplemen, tapi set penjagaan kulit pun tak kurang hebatnya.

Ok jom kita berkenalan dengan setiap satu produk Nutriwhite ni.

Penjagaan Kulit Dengan Nutriwhite Shaklee

Apa tu Nutriwhite? ianya set penjagaan kulit yang menggunakan nutrien2 semulajadi khusus untuk mencerahkan kulit sebab itulah namanya nutriwhite.

Nutrien + Whitening = NutriWhite

Wow, sekarang dah boleh dapatkan set penjagaan kulit yang selamat dan berkesan. kenapa selamat? sebab ianya menggunakan gabungan 16 ramuan botani yang mujarab. wow sekali lagi. hihi. Set ni khusus untuk muka yang tak sensitive dan berjerawat sebab ia more to pencerahan. Tapi kalau setakat jerawat sikit-sikit tu pun boleh guna.

Sekarang saya perkenalkan satu-satu encik nutriwhite ni kepada anda

Set Penjagaan Kulit Nutriwhite

Set Penjagaan Kulit Nutriwhite

  1. Gentle action makeup remover
  2. Gentle deep foaming cleanser
  3. Soothing radiance whithening softener
  4. Daily defence whitening essence
  5. Spot whitening treatment
  6. Ultimate protection whitening lotion SPF 15
  7. Overnight renewal whitening cream

Gentle Action Makeup Remover

Gentle Action Makeup Remover ni sangat lembut, ia boleh menyingkirkan sel kulit mati tanpa meninggalkan sisa. Menjadikan kulit yang licin, lembut dan berseri.

Saya baru guna 3 minggu lalu, hasilnya memang superb, memang suka usap kulit sendiri sekarang ni. Ahahah. Serius anda harus cuba walaupun anda tak mengenakan make up. Blackhead semua boleh hilang.

Gentle Deep Foaming Cleanser

Gentle Deep Foaming Cleanser, nama pon gentle mestilah ia pon lembut untuk kulit kita wanita2 ini, ianya pencuci yang menyegarkan, dirumus khas untuk membersih kulit anda yang halus mulus.

Soothing Radiance Whitening Softener

Soothing Radiance Whitening Softener pulak digunakan selepas mencuci muka. ianya untuk memulihkan keseimbangan PH kulit secara semulajadi. Kulit anda akan berasa segar, lebih tegang, lembut dan berseri

Daily Defence Whitening Essence

Daily Defence Whitening Essence ni pulak digunakan untuk mencerah kulit. menjadikan kulit anda sentiasa licin, cerah dan tegang. sebab ianya khusus untuk mencerah,ia boleh membantu keluar pigmentasi dan mengurangkan tompok2 hitam kat muka tu. haa gituu. Dalam ni jugak ada bahan aktif vit c untuk mngelakkan kerosakan akibat matahari. so sape2 yang banyak keluar tu,kerja kat luar memang sesuai ambil ni dengan Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15. bahan aktif vit c jugak boleh menjadikan kulit berseri. kalau nak tahu vit c ni dapat meransang pembentukan kolagen secara semula jadi.

Spot Whitening Treatment

Spot Whitening Treatment ni untuk merawat muka kerana cahaya matahari dan jeragat. tapi lepas sapu ni kena elakkan terdedah kepada matahari banyak untuk memastikan ianya dapart merawat. Dalam ni pon ada bahan aktif. Spot Whitening Treatment ni sesuai dipakai waktu malam sebelum tido.

Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15

Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15 ni pulak dipakai tengah hari. nak pergi kerja, shopping, jalan2 boleh la pakai lotion ni. Untuk mengelakkan matahari dan keradangan akibat panas, almaklumlah cuaca kita kat malaysia ni kan panas. Lotion ni mempunyai pelembap yang membantu melindungi kulit dari matahari serta alam sekitar.

Overnight Renewal Whitening Cream

Overnight Renewal Whitening Cream dipakai waktu tido ye ianya berfungsi untuk meremajakan kulit sewaktu tido. wow, uolls akan bangun dengan kulit yang cantik berseri dengan kelancaran darah yang baik dan pencerahan.

Bahan dan Ramuan Nutriwhite

Gabungan 16 ramuan botani yang mujarab:

  • Bearberry – meringankan, melegakan dan mengurangkan keradangan
  • Soybean – mencerahkan, melembutkan, melembap dan mengurangkan tompok
  • Skullcap – meringankan, mengurangkan keradangan dengan flavonoid
  • Beech Tree – meringankan, meningkatkan proses semulajadi dan melegakan kulit
  • Strawberry Begonia -mencerahkan dan pigmentasi
  • Mullberry – mencegah kerosakan kulit dan melembap
  • Peony – mencerahkan, melembapkan dan mengurangkan keradangan
  • Rosemary – mengetatkan, merangsangkan dan mengurangkan keradangan
  • Aloe Vera – melegakan, melembapkan dan keradangan
  • Mountain Arnica – mengurangkan keradangan dengan flavones
  • Cat’s Claw – menegangkan dan menyegarkan dengan cotechin
  • Kudzu Leaf & Roots – menegang dan mengurangkan keradangan
  • Linden – menyuburkan dan menghidrat di peringkat dalam
  • Marshmallow – melembapkan dengan tanin
  • Seaweed – mengeluarkan, memelihara dan menegangkan
  • Green Algae – menyahtoksin dan melembapkanKeistimewaan Nutriwhite

Apa istimewanya Nutriwhite?

Set Penjagaan Kulit Nutriwhite

Set Penjagaan Kulit Nutriwhite

  • Dibangunkan oleh saintis dan pakar penjagaan kulit di Jepun dan Amerika
  • 3 tahun pembangunan produk
  • Pemilihan bahan aktif dan mentah yang diperolehi dari 16 buah Negara
  • Ujian yang menyeluruh
  • Ramuan gabungan yang optimum
  • Selamat dan berkesan
  • Vitamin C derivative (ascorbyl / glucoside) – ramuan selamat dan terbukti secara klinikal
  • Patent –pending whiten-16 adalah campuran daripada 16 nutrien botani yang kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sediada untuk mewujudkan kulit lebih putih, kulit lebih cerah dan glowing.

Ha tu dia, apa kata tengok pula testimony…

Testimoni Set Penjagaan Kulit Nutriwhite

Testimoni Set Penjagaan Kulit Nutriwhite

Testimoni Set Penjagaan Kulit Nutriwhite

Testimoni Set Penjagaan Kulit Nutriwhite

Testimoni Set Penjagaan Kulit Nutriwhite

Testimoni Set Penjagaan Kulit Nutriwhite

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET PENJAGAAN KULIT NUTRIWHITE!

Untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919

SID: 864679

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge