Berjaya Turun Tekanan Darah Tinggi Dengan Shaklee

By | 27 November 2014

Saya teruja nak panjangkan kisah ini kepada anda demi untuk membantu anda yang mungkin juga mempunyai masalah yang sama. Salah seorang customer saya, Puan Faridah mengadu dengan saya suaminya ada darah tinggi, quite tinggi juga sampai beliau jadi risau. Suami beliau dalam lingkungan awal 50an. Perkara ni berlaku pada April 2014. Beliau jadi ahli sejak Februari 2014 dengan keahlian percuma.

Berjaya Turun Darah Tinggi Dengan Shaklee

Penghidap Darah Tinggi dalam Malaysia

Berjaya Turun Tekanan Darah Tinggi

Saya nasihatkan beliau ambil Set Darah Tinggi Shaklee iaitu mengandungi: Omega Guard dan Garlic Complex. Nampak tekanan darah tinggi masih tak turun, beliau tambah Vivix dan ESP pula untuk suaminya pada bulan Jun 2014.

Bila saya tanya khabar lagi setiap bulan, beliau kata memang belum turun-turun darah tu. Tapi saya minta beliau konsisten dengan suplemen sediada, sebabnya memang ada orang darah susah nak turun, kenalah sabar.

Tup tup baru semalam saya hubungi beliau bertanya khabar. Katanya dah rasa sihat sekarang ni, darah dah turun. Alhamdulillah beliau pun kedengaran happy dengan perkembangan tu.

Berjaya Turun Darah Tinggi Dengan Shaklee

Testimoni Turun Tekanan Darah Tinggi Dengan Shaklee

Bulan Oktober 2014 saya ada tulis satu lagi testimoni, alhamdulillah ramai dah yang berjaya kawal darah tinggi dengan pengambilan suplemen dengan konsisten.

Set Darah Tinggi Shaklee

Testimoni Turunkan Darah Tinggi Dengan Shaklee

Set Darah Tinggi Shaklee

Kalau ikutkan banyak juga produk Shaklee yang sesuai untuk mencegah dan merawat darah tinggi, contohnya:

  1. Omega Guard – Merendahkan paras kolestrol tidak baik dan meningkatkan fungsi jantung, serta mengelakkan strok.
  2. Garlic Complex – Mengawal jangkitan, menurunkan tekanan darah, menurunkan kolestrol dan memelihara kesihatan selular.
  3. CoQ Health – Mengurangkan tekanan darah tinggi. Menurut satu analisa, CoQ berpotensi menurunkan tekanan darah sistolik sehingga 17mm Hg dan tekanan darah diastolik sebayak 10mm Hg tanpa kesan sampingan ketara. Ia mungkin mengambil masa 4 hingga 12 minggu untuk melihat apa-apa perubahan.
  4. Lecithin – Memecahkan lemak, gula dan kolestrol dalam darah.
  5. Vivix – Mengurangkan risiko sakit jantung dan memperbaiki sehingga ke tahap DNA.
  6. ESP – Mempertingkat tahap kolestrol baik dan memelihara kesihatan jantung.

Jadi anda boleh ambil set penuh atau boleh pilih mana-mana kombinasi. InsyaAllah jika ianya berkesan kepada orang lain, ia juga boleh berkesan untuk anda. Ikhtiar lebih baik kan.

Jaminan kami

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

  1. Selamat
  2. Semulajadi
  3. Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli Set Tekanan Darah Tinggi Shaklee!

Se Tekanan Darah Tinggi Shaklee boleh didapati daripada saya, untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919

SID: 864679

2 thoughts on “Berjaya Turun Tekanan Darah Tinggi Dengan Shaklee

    1. Raihanah Ahmad Post author

      ya betul. memang kena hati-hati, sekarang senang kena penyakit.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge