Call nowWhatsapp

Angkasawan NASA Pengguna Shaklee

Baru-baru ini leader kami ada maklumkan info penting ini kepada kami melalui latihan webinar. Wah webinar aje kan, senang je guna teknologi sekarang ini, jarak yang jauh bukan lagi masalah. Jadi saya memang teruja hendak kongsikan dengan anda.

Shaklee Lulus Program Angkasawan

Sebenarnya sudah agak lama angkasawan di US menggunakan produk Shaklee. Sejak tahun 1993 lagi. Dalam setiap misi NASA, mereka memang mengambil Shaklee. Untuk lebih tepat, pada awal 1990an, NASA telah meminta Shaklee untuk membantu memastikan setiap angkasawan mereka selamat semasa mendarat ke bumi.

Sewaktu pendaratan, angkasawan biasanya akan mengalami GRS (general re-entry syndrome) seperti vertigo, gayat, keletihan yang teramat, ketidakselesaan gastrousus, ketidakseimbangan dan kekurangan tenaga. Ini semua berlaku semasa memasuki semula ruang atmosfera bumi dan serta merta selepas mendarat.

Hasil daripada penyelidikan Shaklee, mereka telah mengeluarkan AstroAde (formula Vitalea yang telah diubahsuai untuk kondisi di angkasa lepas). AstroAde telah direka khas khusus buat angkasawan NASA untuk membantu mereka kekal sihat sewaktu tempoh peralihan tekanan.

Jemput tonton video di bawah oleh salah seorang angkasawan pengguna Shaklee.

Bayangkan, bukan senang hendak memenuhi piawaian yang ditetapkan oleh NASA. Angkasawan pula bukan sebarangan boleh makan itu ini macam kita, tahap kesihatan juga menjadi keutamaan sangat.

Jadi anda boleh percayakan terhadap jaminan kualiti Shaklee, ia berkesan, selamat dan semulajadi. Kalau angkasawan pun guna, tentulah selamat juga untuk anda.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua.

Raihanah  SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Gombak

28 thoughts on “Angkasawan NASA Pengguna Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp