Call nowWhatsapp

Tag Archives: vivix

Resveratrol dan Cucurmin Membantu Merawat Sopak / Vitiligo

Resveratrol dan Cucurmin Membantu Merawat Sopak Vitiligo

Resveratrol dan Cucurmin Membantu Merawat Sopak / Vitiligo Alhamdulillah dapat akhirnya luangkan waktu untuk buat posting. Lepas raya agak sibuk dengan urusan peribadi. Antaranya menjaga anak-anak tidak sihat (lepas raya daripada kampung 2 orang anak tidak sihat) dan urusan kematian. Untuk pengetahuan, nenda saya yang masih ada (mak kepada abah) sudah meninggal dunia minggu lalu […]

Jerawat Teruk Akhirnya Hilang Selepas 3 Bulan

Vivix Shaklee

Jerawat Teruk Akhirnya Hilang Selepas 3 Bulan Saya ada seorang customer ni, mari kita namakannya sebagai Siti. Siti hubungi saya kira-kira bulan Mac 2016 yang lalu untuk masalah jerawatnya yang teruk. Saya cadangkannya Set Kulit bersama-sama dengan Vivix, Herblax dan detox. Siti juga ada ambil set Nutriwhite sekali. Saya selalu hubungi beliau untuk ketahui perkembangannya. […]

Cara Kurangkan Visceral Fat Dengan Mudah dan Selamat

Ada sapa tahu apakah visceral fat? Saya tahu pasal visceral fat ini baru juga tahun lepas. Masa itu dikhabarkan visceral fat ini memang membahayakan kesihatan. Saya pernah cakap kan saya kadang itu ada rasa degupan kuat pada dada yang berlaku jarang, tapi ada. Walaupun saya rajin amalkan suplemen, tapi ia masih berlaku. Menyedarinya tahun lalu, […]

Cara Memperlahankan Penuaan Dan Melindungi Daripada Penyakit Kronik

Cara Memperlahankan Penuaan Dan Melindungi Daripada Penyakit Kronik

Saya bagi gambar 2 kasut ini, bagi anda sendiri yang mana satu jadi pilihan anda? Kalau saya, sudah tentulah saya inginkan kasut yang baru, masih baru dan sentiasa baru walaupun sudah dipakai lama. Kunci kepada perkara ini adalah perlahankan penuaan. Penuaan bukan untuk kulit kita nampak muda semata-mata, tetapi mengelakkan dan memperlahankan penuaan pada sel […]

Perlukah Saya Detoks?

Perlukah Saya Detoks? Bila orang bercakap tentang detoks, saya jarang ambil kisah. Sebab saya rasa saya cukup sihat. Saya belum berada di atas katil hospital. Apa nak kisah? Hmm, betul ke? Korang pun macam tu jugak? Harini saya nak kongsikan checklist untuk saya dan kawan-kawan. Check diri adakah kita perlu detoks. Jika kita mengalami salah […]

Shaklee Membantu Merawati Kanser

sembuh kanser dengan vivix

Shaklee Membantu Merawati Kanser Sudah agak lama saya menyimpan hasrat untuk menulis berkenaan kanser. Kanser penyakit yang sangat ditakuti, termasuklah strok dan diabetes. Namun berbanding diabetes, peratus pesakit kanser untuk sembuh adalah lebih tinggi. Banyak kali ingin menulis berkenaan ini, tetapi saya tangguhkan sebab rasa tidak konfiden. Bukan tidak konfiden dengan Shaklee, tetapi pesakit kanser […]

Rawatan Alternatif Bell Palsy

Rawatan Alternatif Bell Palsy Sudah agak lama saya hendak tuliskan berkenaan Bell Palsy, hajatnya bulan Januari 2016. Tetapi sudah lajak ke bulan Februari 2016 pula. Tetapi tak mengapalah, ada hikmahnya itu. Saya tahu lebih dekat tentang penyakit ini sejak tahun lepas apabila ada suami kepada mak usrah saya yang terkena dengan penyakit ini. Masa itulah saya […]

Buta Disebabkan Diabetes: Retinopati Diabetes

ancaman buta retinopati diabetes

Buta Disebabkan Diabetes: Retinopati Diabetes Saya pernah jumpa kawan-kawan yang saya bekerja bersama mempunyai diabetes sehingga tahap mata sudah rabun. Ada kala dia masih boleh datang ke pejabat, tetapi ada banyak masa yang mata tidak nampak langsung sehingga menjejaskan komitmen kerja. Masalah buta mata disebabkan diabetes disebut sebagai retinopati. Tengok dulu gambar dibawah. Penglihatan normal […]

Paras Gula Turun Kepada 6.6 Dalam Tempoh 3 Minggu

7 Cara Resveratrol Penawar Kencing Manis Diabetes

Paras Gula Turun Kepada 6.6 Dalam Tempoh 3 Minggu Teruja juga saya hendak kongsikan testimoni seorang customer saya ini. Jom ketahui bagaimana turunkan paras gula dengan Vivix. Paras Gula Turun Kepada 6.6 Dalam Tempoh 3 Minggu Satu hari kak z hubungi saya. Mula-mula dia usha Collagen Powder, disebabkan bulan lepas promosi Collagen Powder. Katanya untuk kulit cantik. Tapi […]

Sembuhkan Luka Diabetes Dan Elakkan Amputasi Dengan Shaklee

Elakkan amputasi dan sembuhkan luka dengan Shaklee

Sembuhkan Luka Diabetes Dan Elakkan Amputasi Dengan Shaklee Mak saya penghidap diabetes, tetapi terkawal. Bacaan tidak pernah melebihi 8 setakat ini. Beliau memang rajin makan suplemen, di samping rajin berjumpa doktor kalau ada temujanji. Alhamdulillah beliau sihat setakat ini. Pada tahun 2014 beliau melakukan pembedahan pada lutut (sebab sakit lutut teruk), masa ini kami sangat […]