Call nowWhatsapp

Author Archives: Raihanah Ahmad

Bagaimana Kesihatan dan Tenaga Tip Top

Alhamdulillah hari ini 6/11/2013 Rabu akhirnya penantian berakhir.Saya mengendalikan pusat latihan bagi pihak syarikat untuk projek kerajaan. Sekian lama menanti untuk mengadakan latihan yang asyik tertunda. Alhamdulillah pagi ini berjalan dengan lancar. Kami dijangka melatih 20,000 orang pengguna yang rata-rata adalah pekerja kerajaan. Persediaan telah dilakukan lebih awal, sekitar 6 bulan yang lalu dengan persiapan lebih […]

Vitamin C Sustained Release (SR)

Semalam ada kenduri aqiqah anak saudara baru di rumah. Alhamdulillah majlis lancar dengan 1 ekor kambing habis dengan sangat cepat. Pada masa yang sama, ada yang bertanya kepada saya, Vitamin C adakah?Ramai yang menanti Vitamin C ini, seingat saya sejak setahun yang lalu. Ramai yang telah kecewa di tengah jalan. Namun ramai juga yang masih menaruh […]

Mencapai Inner Peace

Bagaimana mencapai inner peace?Pernah tengok Kungfu Panda? Salah satu scene yang memang menarik dan boleh dipraktikkan adalah bagaimana mencapai inner peace. Jika dapat mencapai inner peace, insyaAllah hidup tenang dan kita dapat mencapai segala impian.Salah satu cara mendapatkan inner peace adalah “affirmative”. Tuliskan mungkin 10 kata-kata perangsang di atas sekeping kertas. Tulislah seperti “Aku anak […]

Vita C Sustained Release by Shaklee

Berita @ SMS gembira semalam yang diterima ” SR Vita C is now available” makanya fenomena mengerumuni HQ Shaklee dan branch pun bermula. Kawan saya tunggu dari jam 9 pagi di Shaklee dan hanya sampai rumah menjelang Maghrib semata mata SR Vita C ini. Apa yang best sangat dengan SR Vita C nih? Meh kita […]

Vitamin C Sustained Released Kembali

Setahun Menghilang Sekarang Menjelang Vitamin C telah tiba Selamat mendapatkannya *nyanyi dengan nada irama lagu selamat hari raya alunan allahyarham dato’ ahmad jais Vitamin C terbaik di dunia telah kembali. Kenapa ia terbaik? Sebab sifat sustained releasenya Sebab kandungan bioflavonoids nya Sebab bebas dari GMO (dah check vitamin anda ada GMO tak?) Sebab bebas dari […]

Awet muda dengan Shaklee Collagen Powder

Selamat hari raya aldiladha buat semua…Alhamdulillah…setel korban kami bulan ni..semoga segala korban kami diberikan pahala berlipatganda dan sampai segala kebaikan yang kami lakukan kerana Allah Taala..Pagi ni saya nak share kisah seorang cicit saya dalam Shaklee yang berikan Shaklee Collagen powder kepada ibu kandungnya…hmm…memang tak salah langkah la apabila gunakan Shaklee Collagen powder ni…memang superb! […]

Kenapa Saya Jadi Ahli Shaklee?

Jom sama2 melakukan yg lbh baik…..kearah hidup yg lbh baik…Jom join shaklee…Segalanya semuladi… Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Shaklee Collagen Powder Bukan Sekadar Untuk Kulit

Tua sebelum usia? Liang roma besar, pigmentasi, jeragat dan kulit kekuningan? Lingkaran hitam bawah mata? Penglihatan kabur? Kulit berkedut? Kuku senang pecah? Semua ini adalah KESAN KEHILANGAN KOLAGEN! Kolagen adalah sejenis protein utama bagi tisu sokongan dalam badan kita, untuk keanjalan dan kekenyalan kulit. Antara sumber kolagen terbaik ialah kolagen bersumber ikan laut dalam kerana […]

Pelbagai testimoni Shaklee Collagen Powder

Berpagi2an ni cuba usha dulu testimoni collagen powder by shaklee. Psst, bln ni promo collagen, mmg rugi tak rembat tau. Hubungi saya 0122195919 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.426320180807895.1073741827.286065414833373&type=1 Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Cantik Luar dan Dalam Dengan Shaklee

Testimoni Cantik Dengan Shaklee Cantik luar dan dalam dengan shaklee * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.  Nak tahu harga Shaklee? Hubungi Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma