Call nowWhatsapp

Author Archives: Raihanah Ahmad

Shaklee Master Coordinators

Alhamdulillah siang tadi berpeluang menghadiri Master Celebration Nur Zahirah. Master Nur Zahirah adalah orang yang bertanggungjawab mengenalkan saya dengan bisnes Shaklee. Asalnya saya ambil Shaklee sebagai set berpantang. Lama-lama terus saya amalkan sebagai supplemen harian saya.Bercerita tentang Master Celebration, rank Master merupakan calit tertinggi la dalam Shaklee ni. Bagi Shaklee mereka tak kisah berapa ramai […]

Mengapa ibu bersalin perlu berpantang

Bagi ibu selepas melahirkan perlunya berpantang. Ada yang 40 hari. Ada yang 44 hari.   Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner PM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma

Master celebration master nur zahirah

Dah agak lama dinanti-nantikan. Majlis kahwin mak shaklee saya master nur zahirah. Sapa tak bangga kan mak kita aka upline kita dah bergelar master. Rank paling tinggi dalam shaklee. Dalam shaklee takde quota master berapa orang. They can have as many masters we could have. Opportunities open for all. Jumpa anda di sana! Ingin mencari […]

Pemakanan Ibu Selepas Bersalin

Ibu berpantang harus menjaga pemakanan Ibu bersalin seringkali perlu berpantang. Berpantang adalah bagi tujuan mengembalikan kesihatan ibu disamping mengecutkan rahim. Kata orang tua-tua, akar kesihatan wanita adalah pada rahimnya. Justeru ibu bersalin memang perlu sangat menjaga pantang dari segi makanan.  Makanan seperti yang bersifat pedas, gatal, berlemak dan terlalu berminyak tidak elok dimakan. Kata orang-orang […]

Anak Dah 2 Tahun Tapi Masih Leaking?

Saya dah master breastfeeding anak kedua 25dec lalu. Dlm tempoh itu saya masih ambil supplements. Yg berbeza adalah saya tidak lg pam Di office. Apa yang best adalah bila balik jam 6pm terasa leaking. Ini sst Yg tidak dialami masa anak sulung dulu. Alhamdulillah rezeki anak. Jika lps 2 tahun pun camni apatah lg sblm 2 […]

Testimoni set bersalin shaklee

Ramai pengguna set bersalin telah merasai pengalaman yang mengujakan. Rasa bertenaga, tenang dan penyusuan yang lancar tanpa mengetepikan keselamatan bayi dan ibu.   Anda ingin dapatkan untuk isteri tersayang? Hubungi saya 0122195919.   Penghantaran segera secara cod di gombak dan secara pos di seluruh negara. Penghantaran ke luar negara boleh dibincangkan.   Ingin mencari supplemen […]

Diari magic jutawan shaklee

Setiap hari kami dilatih untuk menulis matlamat harian. Ini membantu pengurusan kerja harian. Walaupun anda tidak menjalankan bisnes shaklee, kaedah ini turut berguna kepada anda. Walaupun cuti kedai shaklee saya tetap dibuka ya.bagi yang mencari supplements boleh watsapp saya.bagi yang nak jana pendapatan pun boleh. Selamat berhujung minggu Mamahakim0122195919 Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk […]

Jana Pendapatan Dengan Shaklee

Meskipun dah 16hb masuk ke tahun baru, saya rasa masih belum terlambat untuk belajar dan menimba ilmu daripada sifu Shaklee Malaysia, PM Cery. Beliau pernah bekerja di Petronas Miri, berhenti kerja sejak setahun yang lalu kerana ingin fokus dengan Shaklee. Anda tahu, pendapatan beliau kini hampir RM1juta. Terbuntang mata ni! hihih Apa yang saya dapat […]

Nak berniaga tapi malu

Bagi yang ingin berniaga tapi malu, tunggu hingga anda baca kisah ini.Saya memang kenal dengan Master Cery, dulu satu universiti beliau junior 1 tahun bawah saya. Memang rapat la, dan universiti kami pun tak besar mana pun. Kami memang kenal semua students.Ha.. memang saya akui beliau ni pemalu orangnya. Asyik terperuk dalam bilik hostel, susah […]

Testimoni Set Diet Shaklee

Testimoni Set Diet Shaklee Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartnerPM/SMS/Watsapp 0122195919Emel ahmad.raihanah@gmail.comLayari blog www.vitamincerdik.blogspot.comFacebook www.facebook.com/yourhealthpartnerKonsultansi percuma