Call nowWhatsapp

Tag Archives: testimoni vivix

Cara Menghilangkan Jerawat Dengan Cepat

Rimas tak kalau ada jerawat atas muka? Adoi atas hidung, kat dahi, kat pipi… dah la raya dah dekat ni. Dah la sakit, risau pulak lagi kalau-kalau jadi parut pulak. Ada tak cara hilangkan jerawat dengan cepat ni? Jerawat di wajah sangat mengganggu Oh Tidakkkk!! Oopps jangan risau. Bawak bertenang sikit ya. Memang boleh sangat […]

Vivix Nutrisi Anti Aging Terbaik

Sekarang ni produk anti aging memang tengah laku la, memang in kata orang. Sebab itu produk anti aging ni tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Dari satu produk ke produk yang lain. Tapi awas, pastikan anda hanya memberi suplemen anti aging yang terbaik sahaja. Bagaimana Kulit Menua? Pernah tak anda ke pasaraya dan disapa sebagai makcik […]

Jom Cantik, Anggun Berseri Di Hari Raya

Alhamdulillah dah 5 hari kita berpuasa, di samping melaksanakan ibadah puasa, tentu anda juga sibuk melakukan persediaan hari raya kan. Selain kuih muih dan pakaian raya, ada 1 perkara penting yang selalu kaum wanita akan pastikan… untuk tampil cantik, anggun dan berseri di hari raya. Raya kan mestilah sana sini orang nak bergambar, selfie bagai. […]

Anda sakit buah pinggang? Takut bergantung dengan dialisis?

Cara vivix bantu rawatan sakit buah pinggang tahap 5

Pada saya benda yang baik elok kita sebarkan. Takdelah pula saya nak keep secret pulak kan, sebab membantu orang kembali sihat lebih utama bagi saya. Kisah penyembuhan Vivix – buah pinggang sembuh, dan transplant dibatalkan. Karen Sandifer, bekas penyelia Home Health Care, berkongsi kisah ini mengenai Brandy (sahabatnya) dengan Vivix. Brandy dah bersedia untuk berikan […]

Testimoni Sakit Pinggang

Ni testimoni diri sendiri. Hari ahad petang baru-baru ni tiba-tiba terasa sakit pinggang di sebelah kanan. Tiada sebab, bukan jatuh, bukan terkehel dll. Sakitnya Allah saja tahu. Begitulah rasanya orang yang sakit pinggang, sakit belakang dll. Allahu… Nak rukuk memang sakit. Solat duduk je sejak itu. Strategi saya masa tu 1. Saya minta suami buatkan […]

Testimoni Darah Tinggi Dengan Shaklee

Anda ada darah tinggi? Atau orang-orang tersayang menghidap darah tinggi? Zaman sekarang penyakit darah tinggi dah macam common, bukan sahaja warga tua bahkan orang muda. Kalau kat pejabat saya tu dalam unit saya sendiri ada 2 orang. Yang lain saya kurang tahu. Mereka ni masing-masing berumur 30an dan 40an. Masih muda. Jaga-jagalah pemakanan masing-masing. Juga […]

Pelbagai testimoni vivix

VIVIX BANTU penghidap Diabetes 14 tahun BEBAS dari penyakit!!==================================En. R Jitendra merupakan penghidap Diabetes sejak 14 tahun yang lalu. Kadar gula dalam darah ialah 15.5, tetapi kini setelah mengambil VIVIX Shaklee selama 7 bulan secara konsisten, kadar gula dalam darah telah menurun kepada 4.8 dan beliau telah bebas dari Diabetes. Kata beliau “ Kini saya […]

Vivix mengurangkan kelesuan akibat darah tinggi / diabetes

Another testimoni. Beliau telah memberikan ibunya yang mempunyai darah tinggi dan diabetes. Akibat daripada diabetes, badan ibunya kelesuan. Alhamdulillah vivix telah membantu mengatasi masalah kelesuan dan blood pressure pun kembali normal.  Suka tak suka tak? ;D Nak tahu harga Shaklee? Hubungi   Raihanah Ahmad Shaklee Independent Distributor (864679) SMS/Whatsapp 0122195919 Email: ahmad.raihanah@gmail.com

Cepat letih, lesu dan lenguh2 badan?

Hari ni nak berkongsi dengan anda semua tentang tonik ajaib yang EKSLUSIF hanya dari Shaklee iaitu VIVIX yang cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.       Sila pastikan VIVIX ni disimpan dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi memerlukan suhu rendah agar tahan lebih lama… Buat yang tak […]

Khasiat Buah/Sayuran Berwarna Ungu

Bila bercakap tentang amalan pemakanan sihat, jangan lupa untuk memasukkan buah-buahan dan sayur-sayuran berwarna ungu dalam diet anda. Sebabnya buah-buahan dan sayur-sayuran tersebut mengandungi antosianin, ia-itu pigmen asli berwarna merah, biru dan ungu. Menurut J. Scott Smith, profesor kimia makanan dari Kansas State University, antosianin adalah baik untuk kesihatan kerana ia adalah antioksidan yang kuat […]