Call nowWhatsapp

7 Hari Turun 2kg Dengan #IFKetoGenitMAF

keto - IF by #reverseaging

Alhamdulillah baru tamat pilot program saya #IFKetoGenitMAF ni semalam. Apa yang saya boleh kata, program menyeronokkan (apa yang tak seronok kan, hari-hari tengok gambar makanan). Pulak tu setiap hari ada update untuk ilmu dan berapa kg peserta dah turun berat.

Testimoni Peserta #IFKetoGenitMAF

Berikut ni saya paparkan poster-poster berkaitan. Walaupun sekejap sahaja rasanya 7 hari program, tapi sudah cukup memberikan impak dan kesedaran kepada peserta.

Apa yang penting, perjalanan kita nak kurus, bukanlah destinasi. Kita kurus adalah sebahagian daripada perjalanan kita untuk maintain kesihatan kita.

1. Banyak inchloss, sampai boleh pakai baju kahwin

Kuruskan badan: Dah boleh pakai baju kahwin
Kuruskan badan: Dah boleh pakai baju kahwin

2. Break the plateu!

Kuruskan Badan: Akhirnya dapat break plateu
Kuruskan Badan: Akhirnya dapat break plateu
Kuruskan Badan: Akhirnya dapat break plateu
Kuruskan Badan: Akhirnya dapat break plateu

3. Banyak ilmu dan tips dari Coach setiap hari

Kuruskan badan: Hari-hari berat turun, badan rasa ringan
Kuruskan badan: Hari-hari berat turun, badan rasa ringan

4. Turun Berat

Di akhir program peserta berkongsi hasil mereka kuruskan badan di sepanjang program 5 hari:

Project pilot #IFKetoGenitMAF :

  • Kak lia – loss 1.9kg
  • Kak izang – loss 2.5 kg
  • Farain – loss 2kg
  • Kak tim – 1kg (3day)
  • Kak akma – loss 800 gram (1 hari)

Detox, IF dan Keto Diet memang terbaik!

Justeru, saya lancarkan program #IFKetoGenitMAF sebuah program berasaskan IF dan Keto diet untuk anda pula mendapat manfaatnya.

Memang sukar kalau kita buat sendiri, tanpa panduan, atau sekadar kita gugel sendiri. Sebab maklumat terlalu banyak, jadi pening juga dibuatnya. Jadi program ini dapat membantu anda praktikkan pengalaman IF dan Keto bersama saya.

Anda Berminat? Sertai #IFKetoGenitMAF Sekarang!

Nak tahu bagaimana saya buang 21kg dalam masa 6 bulan sahaja? Atau anda ada masalah kesihatan yang memerlukan anda ubah gaya hidup? Ayuh sertai saya di program #JomDetox, boleh wasap saya ya.

Bagaimana Nak Sertai #IFKetoGenitMAF Shaklee?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk Sertai IFKetoGenitMAF Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge