Call nowWhatsapp

Pengedar Shaklee Kuala Berang

pengedar shaklee kuala berang kuala terenggan

Berita baik kepada semua warga Kuala Berang dan sekitarnya. Saya adalah pengedar Shaklee berhampiran anda. Tak tahu mana nak dapatkan produk Shaklee? Jangan risau, saya berada hampir dengan anda.

Ekslusif bagi pengguna produk Shaklee di sekitar Kuala Berang, Ajil, Tasik Kenyir, UITM Kuala Berang, Wakaf Tapai dan Kemaman. Jadi siapa yang cari stokis Shaklee Terengganu atau spesifik di kuala Berang, boleh hubungi saya.

Anda boleh dapatkan vitamin Shaklee dengan mudah daripada saya yang sentiasa ada ready stock. Sekiranya anda berada di luar kawasan, saya turut menyediakan penghantaran secara pos ke seluruh negara.

Walaupun cawangan Shaklee Kuala Terengganu tiada, tapi saya ada sebagai pengedar Shaklee Terengganu, Kuala Terengganu dan spesifik di Kuala Berang.

Anda hanya perlu hubungi +60 19-969 5787 (Puan Norizan dan kita boleh set temujanji untuk penghantaran terus.

Testimoni Produk Shaklee

Saya adalah tiroid fighter. Alhamdulillah selepas mengambil produk Shaklee terutama Vivix, sangat membantu saya yang memang bermasalah dengan hipotiroid:

  • Selalu keletihan
  • Kurang tenaga
  • Kulit kusam
  • Masalah berat badan

Selepas saya mengambil Shaklee, alhamdulillah mula memberikan kesan yang baik kepada masalah saya di atas.

Dari sinilah saya mula membantu orang ramai dengan masalah yang sama. Sebagai bekas pesakit hipotiroid, pengalaman itu membantu saya untuk mengesyorkan produk yang sesuai berdasarkan kepada simptom penyakit mereka.

Kenapa Beli Dengan Saya?

  1. Saya adalah pengguna produk Shaklee. Saya bermula dengan set tiroid Shaklee. Pengalaman menggunakan produk SHaklee akan saya kongsikan dengan anda.
  2. Saya menawarkan perkhidmatan terbaik bagi yang ingin berbisnes Shaklee untuk jangka masa panjang.
  3. Penghantaran yang cepat dan konsultansi terbaik kepada anda bagi memastikan anda mendapat manfaat dan kebaikan Shaklee secara optimum.
  4. Saya memastikan perkhidmatan selepas jualan (post sales service) adalah pada tahap terbaik dengan follow up yang berkala.
  5. Setiap pembelian dengan saya akan mendapat protokol pemakanan yang khusus untuk masalah kesihatan anda. Protokol ini adalah sesuatu yang istimewa dan cuma ada dalam tim saya sahaja.

.

Hubungi saya untuk membuat pesanan dan konsultansi terbaik. InsyaAllah anda akan dilayan dengan segera.

FB: https://www.facebook.com/norizan.mohamad.315

Blog: www.wassupizang.blogspot.com

Call/Whatsapp: +60 19-969 5787

2 thoughts on “Pengedar Shaklee Kuala Berang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge