Call nowWhatsapp

Pengedar Shaklee Untuk COD Shaklee Di Ipoh Dan Kawasan Berhampiran

Pengedar Shaklee Ipoh Dan Kawasan Berhampiran

Berita baik kepada semua warga Ipoh dan sekitarnya.  Saya adalah pengedar Shaklee berhampiran anda. Tak tahu mana nak dapatkan produk Shaklee? Jangan risau, saya berada hampir dengan anda.

Ekslusif bagi pengguna produk Shaklee di sekitar Ipoh, Gopeng, Kampar, Batu Gajah, Simpang Pulai, Pusing, Taman Universiti dan Tronoh. Anda boleh dapatkan vitamin Shaklee dengan mudah daripada saya yang sentiasa ada ready stock. Sekiranya anda berada di luar kawasan, saya turut menyediakan penghantaran secara pos ke seluruh negara.

Anda hanya perlu hubungi +60 12-519 7428 (Puan Fatimah) dan kita boleh set temujanji untuk penghantaran terus.

Testimoni Produk Shaklee

Saya pernah mengambil set puasa Shaklee dan set Detox Shaklee. Alhamdulillah selepas mengambil kedua-duanya sangat membantu saya yang memang bermasalah dengan:

  • Selalu keletihan
  • Kurang tenaga, sedangkan saya adalah surirumah yang punyai banyak tugasan di rumah
  • Kulit kusam
  • Masalah berat badan

Selepas saya mengambil set puasa Shaklee, alhamdulillah mula memberikan kesan yang baik kepada masalah saya di atas. Saya juga merupakan pengguna set detox Shaklee. Ia turut membantu saya dalam masalah berat badan. Dari sinilah saya mula membantu rakan-rakan dengan masalah yang sama. Sebagai bekas jururawat, pengalaman itu membantu saya untuk mengesyorkan produk yang sesuai berdasarkan kepada simptom penyakit mereka.

Kenapa Beli Dengan Saya?

  1. Saya adalah pengguna produk Shaklee. Saya bermula dengan set puasa Shaklee. Pengalaman menggunakan produk SHaklee akan saya kongsikan dengan anda.
  2. Saya adalah bekas jururawat dan mempunyai pengetahuan luas dalam bidang kejururawatan yang juga berkaitan dengan perubatan. Justeru saya boleh membantu mengesyorkan kepada anda suplemen terbaik berdasarkan kepada simptom anda.
  3. Saya menawarkan perkhidmatan terbaik bagi yang ingin berbisnes Shaklee untuk jangka masa panjang.
  4. Penghantaran yang cepat dan konsultansi terbaik kepada anda bagi memastikan anda mendapat manfaat dan kebaikan Shaklee secara optimum.
  5. Saya memastikan perkhidmatan selepas jualan (post sales service) adalah pada tahap terbaik dengan follow up yang berkala.

Hubungi saya untuk membuat pesanan dan konsultansi terbaik. InsyaAllah anda akan dilayan dengan segera.

FB: https://www.facebook.com/fatimahanizan

Call/Whatsapp: +60 12-519 7428

Blog: http://www.kembalisihat.com/

 

18 thoughts on “Pengedar Shaklee Untuk COD Shaklee Di Ipoh Dan Kawasan Berhampiran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp