Kelas Skincare Youth Percuma Dan Jana Pendapatan Dengan Youth

By | 30 April 2018
kelas skincare youth jana pendapatan

CUBA DULU SEBELUM BELI. Disebabkan Youth Skincare ni masih baru, bermula April 2018, saya telah adakan beberapa kelas personal untuk percubaan facial dengan Youth Skincare.

Kita cuba dulu, kalau suka baru lah kita decide nak beli ke tak. Pengalaman saya pakai Youth Shaklee untuk genap 2 bulan ni, memang betul-betul buat saya jatuh hati. Launch je saya terus guna 1 set lengkap Youth yang terdiri daripada cleanser, toner, serum, moisturiser SPF50, night cream dan radiant c+e.

Kami sebagai Beauty Consultant ada menyediakan skincare class secara percuma kepada sesiapa yang berminat untuk mencuba produk Youth Skincare. Jangan risau, tiada paksaan dalam membeli pun, tujuan kami hanyalah untuk berkongsi ilmu tentang teknik penjagaan kulit wajah yang betul.

Apa yang kita akan belajar sepanjang kelas nanti?

  • Kenali sendiri jenis kulit dan bagaimana cara penjagaan wajah dengan betul
  • Anda akan belajar melakukan facial sendiri di rumah yang sememangnya lebih menjimatkan dr membuat facial di spa
  • Anda boleh melihat perbezaan wajah anda selepas melakukan facial menggunakan Youth Shaklee
  • Peluang membina kerjaya sebagai Pengedar Shaklee

Apa yang best tentang Youth Skincare?

Youth ada 6 jenis iaitu:

  1. Pencuci muka (Luminous Gel Oil Cleanser)
  2. Toner (Perfecting Skin Toner)
  3. Serum (Youth Activating Serum)
  4. Pelembap SPF 50
  5. Krim malam – Advanced Renewal
  6. Radiance C+E – 60 kapsul

Boleh baca terperinci disini tentang Ramuan Youth Skincare Terbaik Untuk Kulit Dengan Kesan Yang Ketara.

Memang kandungan yang digunakan adalah sumber tumbuhan terbaik untuk bantu kulit kita dapat kesan yang terbaik. Untuk memastikan tahap ekslusif, Youth Shaklee telah dipatenkan untuk pastikan hakcipta saintis Shaklee tidak diceduk oleh mana-mana company lain.

Boleh periksa di sini Sains Disebalik Youth Skincare.

So the only one Youth skincare is in Shaklee.

Dan beserta kajian klinikal, memang pengguna Youth semuanya alami perubahan kulit yang ketara!

Perubahan kulit lepas menggunakan Youth:

  • Masalah kulit berkawah beransur licin
  • Liang pori lebih kecil
  • Jeragat semakin pudar
  • Kulit lebih cerah
  • Garisan halus/kedut semakin kurang

Wowww sangat kan.

Biasanya untuk mereka yang ada masalah kulit, memang dicadangkan buat analisis kulit menggunakan mesin khas.

Perubahan lebih mudah kita tahu secara terperinci kan. Boleh lihat perubahan-perubahan mereka yang menggunakan Youth di Testimonial Youth dalam masa 3 minggu.

testimoni youth awet muda

Banyak perubahan pada kulit wajah saya selepas menggunakan Youth SKincare selama 3 minggu

Kelebihan Youth Skincare Berbanding Produk Lain Di Pasaran

Paling penting bebas dengan 1500 jenis bahan terlarang yang biasanya ada dalam mana-mana skincare lain.

  • Tiada paraben.
  • Tiada merkuri.
  • Tiada hydroquine.

Yang ada bahan-bahan semulajadi tumbuhan 100%.

Bukan setakat dapat kulit cantik, berkesan dan sihat dengan Youth tapi boleh buat pendapatan sekali.

Bila kita sendiri menggunakan Youth, rasai perubahan lebih mudah kita nak jual kan. Permintaan terlalu tinggi untuk produk skincare di luar sana tetapi banyak skincare yang berbahaya kan.

  • Ada produk claim sebagai organik dan semulajadi.
  • Ada produk claim dengan menggunakan teknologi sains terkini.

Tapi keputusan hanya pada berdasarkan pengalaman pengguna sahaja.

Bukan pada result kulit yang diperiksa dengan menggunakan mesin analisis muka.

Tetapi bukan pada Youth skincare.

Iaitu Keputusan Klinikal Tanpa Kompromi (Clinical Results Without Compromise)

Keputusan kajian klinikal Youth Skincare 100% berkesan

Keputusan kajian klinikal Youth Skincare 100% berkesan

Dengan Youth memang 100% selamat sebab kita ada barisan saintis selama 8 tahun membangunkan untuk hasilkan Youth.

8 tahun tau.

Bukan 8 bulan.

Kelas Youth SKincare Yang Telah Diadakan

Di bawah adalah gambar sepanjang  kelas skincare yang saya dah buat di sekitar Kuala Lumpur.

1. Kulit berjeragat

Buat kelas skincare di INTAN, puan ni suka sangat pakai Youth. Perubahan ketara apabila kulit berseri tanpa sel kulit mati. Terus jadi glowing. Beliau terus sambar 1 set.

youth skincare class percuma cik ain

Terus nampak perubahan selepas facial kali pertama

2. Kulit kering dan berjeragat

Kulit jeragat dan kering pun boleh guna Youth skincare. Hasilnya memang superb. Adik di bawah ni dah rasa sendiri lepas facial kulitnya jadi lebih lembut dan segar.

Beliau terus sambar 1 set Youth Shaklee.

youth skincare class percuma cik ain

Suka sangat lepas buat kelas facial menggunakan Youth Skincare

Peluang menjana pendapatan dengan Youth Skincare

Apa yang anda boleh dapat dengan jual Youth Skincare?

Hanya dengan jual 10 set Youth boleh dapat bonus RM2000 ke atas.

Business semakin berkembang, so memang wajib bonus 4 angka setiap bulan.

Dapat bonus kepimpinan (leadership bonus)

Dapat bonus kenaikan pangkat (rank-up bonus)

Untung runcit lagi.

Bila sudah ada kenaikan pangkat, boleh terus rebut bonus kereta (car bonus) dan juga trip percuma melancong under Shaklee.

Memang banyak kelebihan bila sudah dapat kenaikan pangkat. Insyallah dengan usaha setimpal, tiada mustahil. Boleh baca juga disini tentang Seronoknya Business Shaklee.

Akan dimasukkan dalam team kami yang tersedia ada untuk:

  1. Kelas online tentang Youth skincare daripada A to Z
  2. Testimonial yang real dan amazing
  3. Poster dan juga tentang video (youtube) juga akan di guide. Bagi yang berminat boleh buat Vlogger.
  4. Pastikan secara detail tips dan konsultasi daripada saya yang juga pengguna Youth.

** saya sendiri berjumpa dengan ketua saintis yang menghasilkan Youth ini iaitu Chris Kyrou dan ambil ilmu tentang macamana penghasilan skincare terbaik ini. BEST dan pastinya nak kongsi ilmu dengan anda kan. Hihi

Jom order Youth Skincare hari ini dan jana pendapatan 4-5 angka sebulan!

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamin-cerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamin-cerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge