Call nowWhatsapp

Pengedar Vivix dan Produk Shaklee Johor

Pengedar Vivix Shaklee Johor Bharu, Batu Pahat, Pontian dan Mersing

Assalamualaikum

Berita baik kepada semua warga Batu Pahat, Johor Bahru, Mersing, Pontian. Tak tahu mana nak dapatkan produk Shaklee? Jangan risau, saya berada hampir dengan anda.

Istimewa bagi pengguna produk Shaklee di sekitar Batu Pahat, Johor Bahru, Mersing, Pontian, Anda boleh dapatkan produk Shaklee dengan mudah daripada saya yang sentiasa ada ready stock. Sekiranya anda berada di luar kawasan, saya turut menyediakan penghantaran secara pos ke seluruh negara.

Testimoni Produk Shaklee

Saya pernah mengambil set kurus Shaklee dan Vivix Shaklee. Alhamdulillah selepas mengambil kedua-duanya, kesihatan saya bertambah baik dan saya bertambah kurus.

Sebelum ini masalah saya:

  • Selalu keletihan
  • Kurang tenaga, sedangkan saya adalah individu yang sangat aktif yang punyai banyak tugasan di rumah mahupun diluar rumah
  • Kulit kusam
  • Masalah berat badan

Selepas saya mengambil set kurus Shaklee, alhamdulillah mula memberikan kesan yang baik kepada masalah saya di atas. Saya juga merupakan pengguna Vivix Shaklee. Ia turut membantu saya dalam masalah berat badan.

Dari sinilah saya mula membantu rakan-rakan dengan masalah yang sama. Sebagai bekas ahli sukan, pengalaman itu membantu saya betapa pentingnya suplemen didalam kehidupan seharian.

Kenapa Beli Dengan Saya?

  1. Saya adalah pengguna produk Shaklee. Saya bermula dengan Vivix Shaklee. Pengalaman menggunakan produk Shaklee akan saya kongsikan dengan anda.
  2. Saya adalah bekas ahli sukan dan mempunyai pengetahuan luas dalam sains sukan yang juga berkaitan dengan perubatan. Justeru saya boleh membantu mengesyorkan kepada anda suplemen terbaik berdasarkan kepada simptom anda.
  3. Saya menawarkan perkhidmatan terbaik bagi yang ingin berbisnes Shaklee untuk jangka masa panjang.
  4. Penghantaran yang cepat dan konsultansi terbaik kepada anda bagi memastikan anda mendapat manfaat dan kebaikan Shaklee secara optimum.
  5. Saya memastikan perkhidmatan selepas jualan (post sales service) adalah pada tahap terbaik dengan follow up yang berkala.

Hubungi saya untuk membuat pesanan dan konsultansi terbaik. InsyaAllah anda akan dilayan dengan segera.

Saya adalah pengedar SHAKLEE yang sah di Johor, Melakukan penghantaran ke seluruh Malaysia/indonesia/Brunei melalui pos laju. Berminat bole Whatsapp atau hubungi saya 019-9700984

Hubungi saya untuk membuat pesanan dan konsultansi terbaik. InsyaAllah anda akan dilayan dengan segera.

FB: https://www.facebook.com/aziz.anis

Call/Whatsapp: +60 19 – 9700984

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge