Call nowWhatsapp

Travelog Trip Shaklee Mewah: Persediaan Ke Phuket 2019

Trip Mewah Shaklee ke Phuket 2019

Alhamdulillah kan saya layak sekali lagi untuk join trip mewah Shaklee. Untuk dapat trip Shaklee perlulah qualify dalam tempoh setahun. Bagi Shaklee ianya daripada April hingga Mac.

Untuk Phuket adalah trip yang dirancang untuk kami hasil performance pada 2018/2019.

Untuk tahun 2019/2020, Shaklee plan ke Korea (regional) dan Switzerland (antarabangsa). Nak join saya? Jom!

Taklimat Trip Shaklee Mewah: Phuket 2019

Macam biasa, sebelum pergi trip, mesti ada taklimat kan. Berikut adalah sebahagiannya.

Phuket umpama bandar lama Pulau Penang
Phuket umpama bandar lama Pulau Penang

Inilah antara view di bandar lama Phuket. Katanya lebih kurang dengan Penang kita. Pernah pergi Penang? Lebih kuranglah. Sebabnya orang Cina Penang pun ramai yang berhijrah ke Phuket. Sebab itulah lebih kurang sahaja dengan Penang.

Itinerary Trip Mewah Shaklee Phuket 2019
Itinerary Trip Mewah Shaklee Phuket 2019

Ini antara rancangan itinerary yang Shaklee buatkan untuk kami. Tak sabar rasanya, banyak acara menarik.

Bandar Phuket umpama bandar Penang kita
Bandar Phuket umpama bandar Penang kita
Lagi suasana di bandar lama Phuket
Lagi suasana di bandar lama Phuket
ATV Adventure sebahagian daripada aktiviti kami
ATV Adventure sebahagian daripada aktiviti kami
Pertunjukan terbesar Siamnarit bakal kami saksikan
Pertunjukan terbesar Siamnarit bakal kami saksikan
Malam Shaklee Family, dengan tema Batik
Malam Shaklee Family, dengan tema Batik

Bottom Line

Dengan baki lagi 2 minggu lebih sebelum kami berangkat ke Phuket, persiapan sedang disiapkan untuk kami. Saya pun tengah pulunlah mengemas apa yang patut, sebab bawa anak seorang jadi kena lebih teliti.

Bab makanan alas perut pun belum fikir lagi. Mungkin bawa kacang-kacang, roti, telur, biskut dan lain-lain.

Bagi saya, memilih bisnes Shaklee tak pernah silap. Malah saya berbangga menjadi sebahagian daripada warga Shaklee, spesifik keluarga Jutawan, dan juga sebagai founder MAF Empire.

Ada banyak kelebihan bisnes Shaklee, dan salah satu sebab dengan bisnes Shaklee lah saya dapat capai salah satu impian saya, TRAVEL MEWAH PERCUMA!

Ada beberapa link rujukan yang saya rasakan bermanfaat untuk anda, jemput baca ya:

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan!

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge