Call nowWhatsapp

Throwback 2018, Vision Board 2019

Throwback 2018, dan vision board 2019

Tahun 2018 telahpun melabuhkan tirai, banyak perkara best tahun lalu yang berlaku pada diri saya. Sesekali kita nak throwback, apa salahnya kan. Jom kita tengok sorotan tahun 2018 yang berlaku bagi diri saya, ada banyak lagi tapi tak ingat.

2018 Tahun Terbaik Buat Saya

Tahun 2018 tentu jadi tahun yang terbaik buat saya. Sebab apa? Sebab kebanyakan daripada senarai vision board saya untuk tahun 2018 telah menjadi kenyataan. Jom tengok sorotan berikut:

πŸ’— Dapat baby girlπŸ‘§ lagi. Ikuti cerita saya bagaimana pulih selepas czer.

πŸ’— Dapat rank up sebagai Senior Coordinator dalam Shaklee, usaha tanpa putus asa membuahkan hasil akhirnya. Income menghampiri 5 angka.

Panjang lagi perjalanan mendaki tangga.

πŸ’— Dapat mula menikmati Car Bonus Shaklee bernilai 4 angka ke atas

πŸ’— Dapat kumpul trip points lebih banyak berbanding tahun lalu, insyaallah dapat layakkan diri ke International Conference Point di Las Vegas tahun 2019 ✈️

πŸ’— Berjaya lahirkan 6 orang new supervisors, so total MAF EMPIRE ada 7 orang active leaders.

Daripada 7 orang ini, 4 orang layak ke Business Leaders National Conference (BLNC) 2019

πŸ’— Founded dan activate Reverse Aging projek. Insyaallah 2019 akan lebih exciting.

Reverse Aging Program untuk bantu anda sihat tanpa penyakit kronik
Reverse Aging Program untuk bantu anda sihat tanpa penyakit kronik

πŸ’— Kembali with my routine, Yaasin dan Almathurat setiap hari

πŸ’— Dapat tambah elaun bulanan mama. Tahun depan insyaallah tambah lagiπŸ‘΅

πŸ’— Dapat belanja suplemen untuk mama dan abah in full

πŸ’— Dapat beli Microsoft Surface untuk lajukan lagi bisnes

πŸ’— Dapat tambah program perkembangan anak2 tahun ini seperti kelas berenang, kelas cuti sekolah dll

πŸ’— Dapat grooming diri sendiri, selain mekap, penampilan pun lebih baik sesuai dengan konsep yang saya bawa. πŸ’ƒ

Saya komited untuk lebih berjaya di tahun 2019
Saya komited untuk lebih berjaya di tahun 2019

πŸ’— Dapat turunkan berat badan 6kg dalam tempoh sebulanπŸ’ͺπŸ’ͺ

Dan banyak lagi. InsyaAllah 2019, ada beberapa impian akan tercapai.. InsyaAllah. Pasti!!

Harapan saya juga nak bantu lebih ramai lagi wanita especially dalam improve kewangan. Sama sama kita.

Selamat Tahun Baru 2019!

Orang kata eloklah ada vision board kan? Untuk pastikan kita ada rancangan dan rancangan itu pula 70% berjaya dengan adanya vision board. Untuk tahun 2019, saya telah senaraikan beberapa perkara yang menjadi target saya tahun ini. Nak tahu apa? Check it out:

  • Rank up sebagai Master Coordinator pada Ogos 2019
  • Membesarkan lagi organisasi MAF Empire
  • Melahirkan lebih ramai Business Leaders (Supervisor, Senior Supervisor dan Coordinators)
  • Memperoleh pendapatan bulanan 5 angka sebulan bermula April 2019
  • Memberi elaun 4 angka kepada Mama dan Abah
  • Mencarum RM400 sebulan untuk tabung pendidikan anak-anak (Unit Trust)
  • Dapat 1 tiket ke Trip Shaklee International 2019 (USA) pada Julai 2019
  • Mendapat 3 tiket ke Trip Shaklee Umrah 2020
  • Berjaya kuruskan badan (48kg pada April 2019)
  • Trip family ke Singapura pada Disember 2019
  • Memiliki 1000 orang ahli (downline) pada Disember 2019
  • Dapat menjual 100 botol Vivix sebulan (peribadi)
  • Dapat menjual 50 set Youth sebulan (peribadi)
  • Sedekah jariah RM500 sebulan
  • Menggaji Bibik (gaji sebulan rm1000)
  • Dan banyakkk lagi!

Anda ingin jadi sebahagian daripada kejayaan tahun 2019? Hubungi saya. Saya bantu anda untuk berjaya bina income dan buat duit tanpa modal dan modal yang tersangatlah rendah ni. Hubungi saya segera.

Ayuh sertai team kami yang unggul ini, bersama berjaya bersama kami dalam Shaklee
Ayuh sertai team kami yang unggul ini, bersama berjaya bersama kami dalam Shaklee

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee?

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

3 thoughts on “Throwback 2018, Vision Board 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge