Call nowWhatsapp

Category Archives: Vivix

Rahsia Kebaikan Dan Keistimewaan Vivix Yang Perlu Anda Tahu

Vivix Shaklee

Saya setiap kali pasal vivix memang exsaited sangat. Sebab vivix ini salah satu yang saya ambil untuk meningkatkan kesihatan dan kecerdasan. Anda tonton video di bawah berkenaan seorang customer yang hampir lumpuh, tetapi dengan bantuan Vivix berjaya pulih seperti sedia kala. Bulan ini sekali lagi Shaklee menawarkan harga menjunam kepada pencinta Shaklee, iaitu promosi Vivix. […]

Hebatnya Vivix Yang Anda Perlu Tahu

Vivix untuk detox darah

Selain ESP, saya personally suka dengan promo Vivix sebab ramai yang ternanti-nanti dan menggunakannya. Saya sendiri gunakannya. Dulu 2x pregnancy saya ada GDM (gestational diabetes melitus). Kalau ikutkan bila ada GDM time pregnant, memang ada risiko tinggi lepas berumur 40 tahun akan menghidap diabetes juga akhirnya. Dan bila ada diabetes, memang senangla dapat penyakit lain […]

Vivix Bantu Rawati Tiroid

Semalam ada yang bertanya saya berkenaan keberkesanan Vivix untuk membantu merawati penyakit tiroid. Dia mahu ambil untuk rakannya yang mengalami sakit Tiroid dantelah lakukan 2x pembedahan. Berkenaan penyakit tiroid saya pernah tulis: Simptom dan Suplemen Untuk Rawatan Tiroid. Bagaimana Vivix membantu merawati penyakit tiroid? Keistimewaan Vivix adalah ia merawati sehingga ke peringkat DNA. Dalam badan […]

Manfaat Elderberries Dalam Vivix Untuk Kesihatan

Buah elderberry berkhasiat untuk masalah penyakit berjangkit

Selain anggur muscadine dan lobak ungu, satu lagi ramuan hebat Vivix adalah buah Elderberry. Bagaimana buah elderberry mampu memberikan manfaat kepada kesihatan? Jom kita lihat. Buah elderberries Buah Elderberry Buah elderberry adalah buah daripada pokok elder, dan memang biasanya digunakan sebagai makanan tambahan atau suplemen untuk selesema dan demam. Dalam cerita Harry Porter, dikisahkan magic […]

Kebaikan Lobak Ungu Dalam Vivix

Salah satu ramuan hebat dalam Vivix adalah Lobak Ungu. Anda biasa tengok tak? Biasanya ada kat pasaraya besar seperti Tesco dan Cold Storage. Harga saya tak pasti. Tapi saya pernah minum jus purple carrot ni pada harga RM8.50 segelas. Jus Lobak Ungu Walaupun ramai di antara kita tidak biasa dengan lobak merah ungu, tetapi ia […]

Vivix Nutrisi Anti Aging Terbaik

Sekarang ni produk anti aging memang tengah laku la, memang in kata orang. Sebab itu produk anti aging ni tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Dari satu produk ke produk yang lain. Tapi awas, pastikan anda hanya memberi suplemen anti aging yang terbaik sahaja. Bagaimana Kulit Menua? Pernah tak anda ke pasaraya dan disapa sebagai makcik […]

Rawatan Alternatif Kencing Manis, Elak Komplikasi Dengan Vivix

Ok semalam saya dah kongsikan serba sedikit tentang apakah kencing manis, faktor-faktor penyebab dan apakah gejala-gejalanya ke atas seseorang. Dalam posting ini pula saya akan kongsikan dengan anda tentang komplikasi akibat kencing manis serta mengapa Vivix adalah terbaik sebagai rawatan alternatif kepadanya. Bagi yang belum membacanya, jemput membacanya artikel Vivix Bantu Menangani Kencing Manis Komplikasi […]

Vivix Bantu Menangani Kencing Manis / Diabetes

Adakah anda atau dikalangan orang tersayang anda menghidapi kencinng manis? Pada tahun 2013, statistik kaji Selidik Kesihatan dan Morbiditi Nasional (NHSM) pada 2011 menunjukkan 1 daripada 5 orang dewasa menghidap kencing manis. Negara kita juga di kedudukan ke-10 penghidap kencing manis teramai dalam rekod Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO). Apakah Penyebab Kencing Manis / Diabetes? Faktor Penyebab […]

Vivix Untuk 1001 Manfaat dan Penawar

Ramai pesakit diabetes di negara ini

Vivix Untuk 1001 Manfaat dan Penawar Ramai mungkin dah tahu tentang Vivix, tak kurang yang belum. Bagi saya sendiri saya mula-mula ambil Vivix masa promosi beli 6 percuma 1 dulu, saya rasa setahun yang lalu jugalah. Sebab saya tahu Vivix memang baik untuk kesihatan keseluruhan, elakkan daripada penyakit kronik walaupun Alhamdulillah saya sihat tanpa penyakit […]

Anggur muscadine? Apa tu dan apa kaitannya dengan kesihatan kita?

[Info VIVIX] Kalaulah anggur ni boleh ditanam je di belakang rumah, memang dah lama tanam.  Kalau dapat tanam pun tak larat juga nak makan berkilo-kilo sehari untuk mendapatkan khasiat harian yang seimbang. Jadi paling baik, pengambilan Vivix dah mampu menyelesaikan masalah ni. Tahukah anda yang muscadine grape (saiznya BESAR) digunakan untuk menghasilkan vivix…cuba anda google..apa […]