Category Archives: Vivix

Rahsia Kebaikan Dan Keistimewaan Vivix Yang Perlu Anda Tahu

By | 3 July 2015

Saya setiap kali pasal vivix memang exsaited sangat. Sebab vivix ini salah satu yang saya ambil untuk meningkatkan kesihatan dan kecerdasan. Anda tonton video di bawah berkenaan seorang customer yang hampir lumpuh, tetapi dengan bantuan Vivix berjaya pulih seperti sedia kala. Bulan ini sekali lagi Shaklee menawarkan harga menjunam kepada pencinta Shaklee, iaitu promosi Vivix. Tapi sebelum itu,… Read More »

Hebatnya Vivix Yang Anda Perlu Tahu

By | 23 January 2015

Selain ESP, saya personally suka dengan promo Vivix sebab ramai yang ternanti-nanti dan menggunakannya. Saya sendiri gunakannya. Dulu 2x pregnancy saya ada GDM (gestational diabetes melitus). Kalau ikutkan bila ada GDM time pregnant, memang ada risiko tinggi lepas berumur 40 tahun akan menghidap diabetes juga akhirnya. Dan bila ada diabetes, memang senangla dapat penyakit lain seperti strok, jantung,… Read More »

Vivix Bantu Rawati Tiroid

By | 8 January 2015

Semalam ada yang bertanya saya berkenaan keberkesanan Vivix untuk membantu merawati penyakit tiroid. Dia mahu ambil untuk rakannya yang mengalami sakit Tiroid dantelah lakukan 2x pembedahan. Berkenaan penyakit tiroid saya pernah tulis: Simptom dan Suplemen Untuk Rawatan Tiroid. Bagaimana Vivix membantu merawati penyakit tiroid? Keistimewaan Vivix adalah ia merawati sehingga ke peringkat DNA. Dalam badan kita ada: Sistem… Read More »

Manfaat Elderberries Dalam Vivix Untuk Kesihatan

By | 20 July 2014

Selain anggur muscadine dan lobak ungu, satu lagi ramuan hebat Vivix adalah buah Elderberry. Bagaimana buah elderberry mampu memberikan manfaat kepada kesihatan? Jom kita lihat. Buah elderberries Buah Elderberry Buah elderberry adalah buah daripada pokok elder, dan memang biasanya digunakan sebagai makanan tambahan atau suplemen untuk selesema dan demam. Dalam cerita Harry Porter, dikisahkan magic wand paling hebat… Read More »

Vivix Nutrisi Anti Aging Terbaik

By | 10 July 2014

Sekarang ni produk anti aging memang tengah laku la, memang in kata orang. Sebab itu produk anti aging ni tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Dari satu produk ke produk yang lain. Tapi awas, pastikan anda hanya memberi suplemen anti aging yang terbaik sahaja. Bagaimana Kulit Menua? Pernah tak anda ke pasaraya dan disapa sebagai makcik sedangkan anda baru… Read More »

Rawatan Alternatif Kencing Manis, Elak Komplikasi Dengan Vivix

By | 8 July 2014

Ok semalam saya dah kongsikan serba sedikit tentang apakah kencing manis, faktor-faktor penyebab dan apakah gejala-gejalanya ke atas seseorang. Dalam posting ini pula saya akan kongsikan dengan anda tentang komplikasi akibat kencing manis serta mengapa Vivix adalah terbaik sebagai rawatan alternatif kepadanya. Bagi yang belum membacanya, jemput membacanya artikel Vivix Bantu Menangani Kencing Manis Komplikasi Akibat Penyakit Kencing… Read More »

Vivix Bantu Menangani Kencing Manis / Diabetes

By | 7 July 2014

Adakah anda atau dikalangan orang tersayang anda menghidapi kencinng manis? Pada tahun 2013, statistik kaji Selidik Kesihatan dan Morbiditi Nasional (NHSM) pada 2011 menunjukkan 1 daripada 5 orang dewasa menghidap kencing manis. Negara kita juga di kedudukan ke-10 penghidap kencing manis teramai dalam rekod Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO). Apakah Penyebab Kencing Manis / Diabetes? Faktor Penyebab Kencing Manis Kencing… Read More »

Vivix Untuk 1001 Manfaat dan Penawar

By | 3 July 2014

Vivix Untuk 1001 Manfaat dan Penawar Ramai mungkin dah tahu tentang Vivix, tak kurang yang belum. Bagi saya sendiri saya mula-mula ambil Vivix masa promosi beli 6 percuma 1 dulu, saya rasa setahun yang lalu jugalah. Sebab saya tahu Vivix memang baik untuk kesihatan keseluruhan, elakkan daripada penyakit kronik walaupun Alhamdulillah saya sihat tanpa penyakit kronik. Cuba anda… Read More »

Anggur muscadine? Apa tu dan apa kaitannya dengan kesihatan kita?

By | 21 April 2014

[Info VIVIX] Kalaulah anggur ni boleh ditanam je di belakang rumah, memang dah lama tanam.  Kalau dapat tanam pun tak larat juga nak makan berkilo-kilo sehari untuk mendapatkan khasiat harian yang seimbang. Jadi paling baik, pengambilan Vivix dah mampu menyelesaikan masalah ni. Tahukah anda yang muscadine grape (saiznya BESAR) digunakan untuk menghasilkan vivix…cuba anda google..apa kualiti muscadine tu..hehe..… Read More »