Call nowWhatsapp

Testimoni Darah Tinggi Dengan Shaklee

Anda ada darah tinggi? Atau orang-orang tersayang menghidap darah tinggi?

Zaman sekarang penyakit darah tinggi dah macam common, bukan sahaja warga tua bahkan orang muda. Kalau kat pejabat saya tu dalam unit saya sendiri ada 2 orang. Yang lain saya kurang tahu. Mereka ni masing-masing berumur 30an dan 40an. Masih muda.

Jaga-jagalah pemakanan masing-masing. Juga spiritual masing-masing iaitu kerohanian dan emosi. Sebab ia juga saling berkait. Kalau tension memang boleh naik darah kan.

Bila ibu bapa atau orang-orang tersayang menghidap sakit kronik, memanglah kita risau. Jadi apa kita buat? Tengok aje? Biar aje? Risau tanpa berbuat apa-apa? Janganlah begitu. Eloklah melabur lebih sikit dalam penjagaan kesihatan berbanding pelaburan kepada barang-barang berjenama.

Saya sendiri memperuntukkan RM1000 untuk kos penjagaan kesihatan, ini adalah suplemen sahaja. Kos kad perubatan semua tu lain pula. 


Jika ada darah tinggi, apa kata anda belikan set ESP + Vivix untuk orang-orang tersayang? Berikut adalah testimoni seorang rakan Shaklee kami. Ibu beliau menghidap tekanan darah tinggi dan dengan penggunaan yang konsisten alhamdulillah mampu menurunkan tahap tekanan darah tinggi tersebut.

Testimoni Tekanan Darah tinggi Dengan ESP + Vivix

Jangan tunggu dah teruk baru ikhtiar. Mulakan daripada sekarang.

Entry lain berkaitan:

http://vitamincerdik.blogspot.com/search/label/vivix

http://vitamin-cerdik.com/search/label/esp

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner
PM/SMS/Watsapp 0122195919
Emel ahmad.raihanah@gmail.com
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp