Call nowWhatsapp

Siapa Yang Perlukan ESP

Secara umumnya ESP boleh diambil oleh lelaki dan wanita.

ESP diperlukan oleh hampir semua orang1, Wanita Yang Ingin memiliki kulit yang cantik
ESP membekalkan protein yang perlu untuk keanjalan dan kelembapan kulit. Protein yang mencukupi akan mempercepatkan penggantian sel-sel kulit baru, sekaligus mengurangkan kedutan dan menjadikan kita nampak lebih muda. Bagi yang mempunyai masalah jerawat, ESP membantu mempercepatkan proses pengecutan jerawat dan mengurangkan kesan parut.

2. Wanita atau Lelaki Yang Ingin Kurus Secara Sihat
ESP membantu menahan rasa lapar Ia bertindak dengan membekalkan protein pada kadar yang tinggi tetapi dalam keadaan rendah kolestrol dan rendah lemak. Ia juga membantu membina otot bagi mengelakkan badan daripada menggeleber setelah kehilangan berat badan. Hanya dengan 2 sudu besar ESP setiap kali bancuhan, ia akan memberikan rasa kenyang yang berpanjangan. Boleh menggantikan breakfast dan dinner anda.

3. Wanita yang mempunyai masalah kesuburan
Pemulihan sel-sel dalam badan turt mempengaruhi kesuburan seseorang. terdapat pertemuan yang menyatakan isoflavones dalam soya menyerupai fungsi Clomid (sejenis ubat kesuburan) yang merangsang penghasilan lebih hormon estrogen bagi merangsang hormon penggalak ovulasi. Ini akan dapat meningkatkan kebarangkalian persenyawaan.

4. Ibu hamil
ESP membantu mengukuhkan rahim ibu mengandung. Ia dapat mengelakkan berlakunya masalah bleeding semasa mengandung, membantu membina dan mempebaharui sel-sel tisu dan hormon dalam tubuh. Ia penting untuk pembentukan kuku, rambut dan kulit bayi. Protein yang berkualiti sangat membantu pertumbuhan yang baik. Disamping memberi tenaga kepada ibu, ESP mampu mencantikan kulit bayi dalam kanudngan dan ibu mengandung itu sendiri.

5. Ibu Berpantang
ESP berfungsi memulihkan sel-sel badan dan mempercepatkan pemulihan luka sewaktu bersalin. Ia juga dapat menguatkan dan mengencangkan kembali otot wanita yang lembik dan menggeleber selepas melahirkan anak. Tisu dan otot yang rosak ketika proses kelahiran juga dapat dibaikpulih kembali disamping memberi tenaga buat ibu yang sedang berpantang.

6. Ibu menyusu
ESP membantu meningkat, memekat dan menambahkan kualiti susu ibu.

7. Pesakit kencing manis dan lain-lain penyakit
Kandungan Indeks Glisemik yang rendah iaitu 39 di dalam ESP menjadikan ianya sangat sesuai kepada penghidap kencing manis. Kandungan isoflavones dalam kacang soya dapat membantu merendahkan kadar kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung. Ia juga mampu meningkatkan dan membaikit kualiti memori.

8. Individu yang penat bekerja dan rasa lesu
ESP membekalkan tenaga dengans egera dan meningkatkan sistem imun, maka sangat baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan.

Kredit Vita Love Shoppe.

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner
PM/SMS/Watsapp 0122195919
Emel ahmad.raihanah@gmail.com
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge