Call nowWhatsapp

Promosi Shaklee Februari 2018

Tak sangka dah masuk bulan Februari kan. Sekejap je masa berlalu sejak kita di tahun 2018.

Bagi pencapaian pada bulan Januari, alhamdulillah banyak yang berjaya naikkan potensi masing-masing.

Seronok bila tengok semakin ramai yang dapat bonus yang tebal. Hasil usaha masing-masing.

Tahniah bagi tim saya #mafteam. Jom februari ni kita lebihkan pencapaian kita.

Saya nak share hari ni berkaitan promosi Shaklee bagi bulan Februari 2018. Memang best.

Promosi Shaklee Februari 2018

1. Vitalea for children beli 3 percuma 1

Vitalea FC merupakan antara suplemen kegemaran kanak-kanak. Ia merupakan multivitamin lengkap yang berperisa anggur yang boleh dikunyah dan sesuai untuk diberikan kepada anak-anak bagi memenuhi keperluan nutrisi harian mereka.

Harga normal: rm470

Harga promosi: rm363.02

  • Dapat Jimat RM108 dari normal price.
  • Harga sudah termasuk keahlian Shaklee.
  • Terus dapat Keahlian Shaklee seumur hidup dengan pembelian ini.
  • Dapat kesemua Manfaat Keahlian Shaklee.
  • Dapat harga ahli dan harga promosi atas kesemua produk shaklee.
  • Harga sudah termasuk postage.

2. Kombinasi Shaklee Collagen Powder dan Vitamin C

Ini pun best. Bagi setiap pembelian 4 kotak Shaklee Collagen Powder dan 1 botol vitamin c akan melayakkan anda mendapat penjimatan sebanyak 10%.

Harga normal: rm1,326.87

Harga promosi: rm982.62

  • Dapat Jimat RM344.25 dari normal price.
  • Terus dapat Keahlian Shaklee percuma seumur hidup dengan pembelian ini.
  • Dapat kesemua Manfaat Keahlian Shaklee.
  • Dapat harga ahli dan harga promosi atas kesemua produk shaklee.
  • Pos percuma

Hubungi saya untuk order produk promosi Shaklee Februari 2018.

Sekiranya anda mencari hidup yang sihat dan berpanjangan, Shaklee telah membuktikan bahawa produk kami boleh memberikan hidup yang lebih sihat, bertenaga, muda pada tahap selular.

Pilihan di tangan anda, saya telah pun memilih yang terbaik dan saya yakin anda juga akan memilih yang terbaik. Jadi inilah kenapa #WhyIShaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Coach Detox Anda
Shaklee Gombak

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at vitamin-cerdik.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di vitamin-cerdik.com.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau kelewatan rawatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

12 thoughts on “Promosi Shaklee Februari 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge