Call nowWhatsapp

Pengedar Shaklee Untuk COD Kuala Lumpur

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

Saya hendak perkenalkan seorang lagi pengedar Shaklee dalam tim saya #AnahAndFriends. Beliau ini saya telah kenali sejak bertahun-tahun lamanya, sekali dengan keluarga beliau. Memang agak rapat juga dengan keluarganya. Beliau mula amalkan Shaklee dengan set arthritis.

Ini berita baik bagi warga kota Kuala Lumpur. Mahu COD? Tidak tahu siapa boleh dihubungi? Anda boleh hubungi Puan Najma yang boleh membantu anda mendapatkan produk Shaklee bagi kawasan Kuala Lumpur dan berhampiran. Selain daripada kawasan Kuala Lumpur, Puan Najma juga mengendalikan pengeposan jika anda berada di luar Kuala Lumpur.

Anda hanya perlu hubungi +60 19-283 4319 (Puan Najma) dan kita boleh set temujanji untuk penghantaran terus.

 

Testimoni Produk Shaklee

Puan Najma mengambil set arthritis bermula tahun lalu. Masa itu beliau perlu kerap berjumpa dengan doktor dan dikehendaki mengambil banyak ubatan. Ubat mempunyai banyak kesan sampingan, dari situlah beliau mula terdetik untuk mencuba Shaklee.

Dengan mengambil set arthritis Shaklee, beliau dengan masalah sendi seperti

  • Sakit lutut
  • Sakit tapak kaki
  • Kebas kaki dan tangan

Selepas saya mengambil set arthritis Shaklee, alhamdulillah mula memberikan kesan yang baik kepada masalah beliau di atas. Puan Najma juga merupakan pengguna set kurus Shaklee. Ia turut membantu beliau dalam masalah berat badan. Dari sinilah beliau mula membantu rakan-rakan dan ahli keluarga dengan masalah yang sama.

Selepas berpuas hati dengan mengamalkan Shaklee, beliau mula berminat untuk berkongsi kebaikan Shaklee dengan rakan terdekat dan ahli keluarga. Dari situlah bermula keterujaan Puan Najma dalam bisnes Shaklee. Ini ditambah pula apabila ibunya sendiri pulih daripada sakit sendi yang ditanggung hanya menggunakan set sendi Shaklee. Lebih menambah keterujaan beliau terhadap Shaklee.

Puan Najma adalah ibu beranak 3 dan berasal daripada Kedah namun telah lama menetap di Gombak. Bekerja di Kuala Lumpur sebagai akauntan dan telah lama menghidap sakit arthritis. Disebabkan keterujaan beliau, ramai pelanggan berkaitan sendi merujuk kepada beliau. Memang sudah pakarlah kalau bab sendi.

Bukan sendi sahaja, Puan Najma turut boleh berkongsi dengan anda tentang kesemua set kesihatan yang terdapat dalam Shaklee. Jangan segan-segan untuk hubungi beliau ya.

Kenapa Beli Dengan Puan Najma Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

  1. Puan Najma adalah pengguna produk Shaklee. Beliau bermula dengan set arthritis Shaklee. Pengalaman menggunakan produk Shaklee boleh beliau kongsikan dengan anda.
  2. Beliau menawarkan perkhidmatan terbaik bagi yang ingin berbisnes Shaklee untuk jangka masa panjang.
  3. Penghantaran yang cepat dan konsultansi terbaik kepada anda bagi memastikan anda mendapat manfaat dan kebaikan Shaklee secara optimum.
  4. Saya memastikan perkhidmatan selepas jualan (post sales service) adalah pada tahap terbaik dengan follow up yang berkala.

Hubungi Puan Najma untuk membuat pesanan dan konsultansi terbaik. InsyaAllah anda akan dilayan dengan segera.

FB: https://www.facebook.com/najma.hanif

Call/Whatsapp: +60 19-283 4319

4 thoughts on “Pengedar Shaklee Untuk COD Kuala Lumpur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp