Call nowWhatsapp

Nak Bisnes Shaklee, Tapi Dah Terlambat Ke?

cara bisnes shaklee sampai jadi

“Saya nak buat bisnes, tapi macam dah terlambat!

Yelah. Coach Anah dah buat bisnes 8 tahun. Jadi macam dah lambat sangat je, kalau sekarang saya baru nak join” .

Ada yang rasa macam tu?

Baru-baru ini mentor dan upline saya ke Shaklee Global Conference di Las Vegas. Rasa kagum sangat sebab pernyataan AGE IS JUST A NUMBER sangat tepat.

Sebab apa tau, cuba tengok Uncle Alan dalam bawah ni. Beliau ni dah lebih 50 tahun join Shaklee. Umur dalam 70 tahun. Rank Coordinator, bukan Master pun lagi.

Tiada istilah terlambat dalam memulakan bisnes Shaklee
Tiada istilah terlambat dalam memulakan bisnes Shaklee

Tapi takde hal. Aktif je lagi buat bisnes. Tak kira la walaupun umur dah 70. Dah badan sihat, otak cergas. Takde isu kan?

Bukan pakcik ni seorang. Kat US tu umur 50an, 60an pun ramai lagi duk syok lagi naik rank dan kutip award. Ingat kita yang muda ni je excited buat bisnes 😂

Tak pernah ada istilah terlambat pun untuk mulakan bisnes.

Sebab kita bina legasi untuk diri dan keluarga kita. Bukan nak compete dengan orang lain. Biar lah kalau orang lain join awal, kita join lambat pun. Peluang sama cerah je.

Katakan sekarang dah umur 40 atau 50an. Apa nak malunya kalau baru nak mula bisnes Shaklee?

Dapat 1-2 ribu sebulan sebagai permulaan pun dah best sangat. Siapa nak bagi banyak macam tu saja-saja, kan?

Pendek kata bila kita bermula takde isu pun. Yang penting kita tak henti bergerak dan kita bermula secepat mungkin.

Ini disebabkan dalam Shaklee bisnes ni boleh diwarisi. Bukan setakat kita je dapat manfaat, tapi anak cucu cicit legasi kita pun dapat kesenangan hasil usaha kita hari ini.

So korang onzzz ke nak sign up Shaklee dengan saya?

Bulan 8 ni team Jutawan akan start pecut habis-habisan. So better korang daftar cepat, takut tertinggal kapal 😜

Bagaimana Nak Buat Bisnes Shaklee? Ayuh bersama saya di grup Jutawan!

Sila hubungi 012-2195919 atau klik link di bawah

Klik untuk ketahui bagaimana memulakan bisnes Shaklee

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge