Call nowWhatsapp

Supervisor Baru Shaklee Julai 2018

Supervisor Shaklee dari Shah Alam

Alhamdulillah Julai dah berlabuh. Sekarang kita dibulan Ogos.

Sebelum saya cerita tentang Ogos, elok saya perkenalkan dulu supervisor baru saya untuk bulan Julai 2018. Ya, setiap bulan alhamdulillah akan ada yang naik rank.

Dan sales untuk Julai pun sebenarnya mencanak naik. Hebat-hebat semua.

Inilah yang dikatakan oleh otai-otai Shaklee, apabila ekonomi merudum, Shaklee akan naik tak lama selepas itu. Anda bila lagi nak sertai saya?

Takkan nak tengok saja orang lain berjaya kan. Jom sama-sama.

Bila dah bergelar supervisor, kita akan mula dapat income 4 angka. Yelah, nak bergelar Master jutawan, mestilah bermula dengan 4 angka dulu.

Nanti akan jadi 5 angka, 6 angka, 7 angka! Fuhh

Jadi Supervisor Shaklee Dalam Tempoh 2 Bulan

Jom saya kenalkan Supervisor baru saya bagi Julai 2018.

Inilah dia, nama beliau Fadzilah Yahya. Kak Ila je panggil beliau. Kak Ila dari tahun lepas amalkan Shaklee. Bila dapat tahu peluang bisnes best dengan Shaklee, Kak Ila terus berminat nak buat Shaklee.

Baru sahaja 2 bulan serius dengan Shaklee, Kak Ila telah berjaya naik supervisor pada bulan lalu. Bestkan.

Antara kepakaran Kak Ila adalah bab kecantikan. Well, tengok orang pun kita tahu dah kan. Memang cantik orangnya Kak Ila ni.

Pengedar Vivix Shah Alam, Petaling Jaya, Kota Damansara dan Damansara Damai Paling Top

Puan Fadzilah sangat komited dengan bisnes Shaklee dan beliau memiliki banyak kelebihan:

  • Beliau adalah pengguna produk Shaklee dimana pengalaman menggunakan produk Shaklee akan beliau kongsikan dengan anda.
  • Berpengalaman dalam menggunakan Shaklee, justeru Puan Fadzilah boleh membantu mengesyorkan kepada anda suplemen terbaik berdasarkan kepada simptom anda.
  • Puan Fadzilah menawarkan perkhidmatan terbaik bagi yang ingin berbisnes Shaklee untuk jangka masa panjang disebabkan beliau memiliki pengalaman dalam berbisnes selama 5 tahun.
  • Penghantaran yang cepat dan konsultansi terbaik kepada anda bagi memastikan anda mendapat manfaat dan kebaikan Shaklee secara optimum.
  • Beliau turut memastikan perkhidmatan selepas jualan (post sales service) adalah pada tahap terbaik dengan follow up yang berkala.

Dapatkan produk Shaklee dari pengedar kami di Shah Alam, Petaling Jaya, Kota Damansara dan Damansara Damai

Jadi, ekslusif bagi pengguna produk Shaklee di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Kota Damansara dan Damansara Damai, Anda boleh dapatkan vitamin Shaklee dengan mudah daripada Puan Fadzilah yang sentiasa ada ready stock.

Sekiranya anda berada di luar kawasan, Puan Fadzilah turut menyediakan penghantaran secara pos ke seluruh negara.

Anda hanya perlu hubungi +60 11-1004 8118 (Puan Fadzilah) dan kita boleh set temujanji untuk penghantaran terus.

Hubungi saya untuk membuat pesanan dan konsultansi terbaik. InsyaAllah anda akan dilayan dengan segera.

FB:  Fadzilah Yahaya

Call/Whatsapp: +60 11-1004 8118

4 thoughts on “Supervisor Baru Shaklee Julai 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge