Call nowWhatsapp

Shaklee Halal ke?

Baru-baru ini ada kes satu produk tu dikatakan tidak halal. Produk tu asalnya adalah produk anti penuaan di negara asalnya, tapi bila di pasarkan di pasaran Malaysia, ia telah diubah untuk boleh guna untuk pelbagai masalah kesihatan. JAKIM keluarkan maklumbalas mengatakan tak halal. 

Orang Malaysia memang jenis yang pentingkan kecantikan. Tengoklah berlambak-lambak produk kecantikan orang Malaysia tetap beli tanpa mengira selamat atau tak. Ada juga yang telah menjadi korban. 

Menjadi korban akibat ubat kurus


Tidak menjadi bahaya kepada kita, ia mungkin merbahaya kepada orang lain sebab bahan kimia ini boleh mendatangkan bahaya. Sedangkan tahap kesihatan seseorang pula berlainan.

Shaklee sentiasa patuh kepada piagamnya iaitu mengeluarkan produk yang selamat, menggunakan bahan-bahan semulajadi dan berkesan kepada semua orang. Bagi orang Islam pula, perihal Halal produk sentiasa diberikan perhatian oleh Shaklee.

Piagam ShakleeBaru-baru ini sijil Halal Shaklee bagi tahun 2014 seperti gambar berikut:

Sijil Halal Shaklee 2014


Tidak perlu waswas lagi menggunakan Shaklee. Shaklee telah berada di pasaran sejak lebih 50 tahun yang lalu dan alhamdulllah telah memenangi banyak award.


Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner
PM/SMS/Watsapp 0122195919
Emel ahmad.raihanah@gmail.com
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp