Promosi Penghabisan Stok Vita E Complex

By | 4 October 2015

Amboi Shaklee ni, kejutan banyak sangat. Kali ini Shaklee tawarkan Vita E Complex beli 1 PERCUMA 1.

Kalau rasa selama ini Vita E ini sangat mahal (mahal lagi Vivix), bulan ini adalah bulan terbaik untuk beli.

Promosi Penghabisan Stok Vita E Sementara Stok Masih Ada

Promosi Penghabisan Stok Vita E Sementara Stok Masih Ada

Manfaat Vita E Complex

Sekali imbas kepentingan dan manfaat Vita E:

  • vitamin awet muda – anti aging kurangkan kedut garis halus
  • lembabkan kulit
  • hilangkan parut-parut lama
  • hilanglam strech mark menngandung
  • turunkan kolesterol
  • anti kanser
  • untuk rambut lebih sihat.

Fokus Untuk lelaki

  • kurangkan risiko kanser prostat
  • preventing serangan jantung
  • Tingkatkan tenaga dalaman
  • tingkatkan kualiti “sperm”. Siapa yang plan untuk pregnant, dapatkan vitamin E utk suami.

Vita E Complex wajib ada dalam suplemen yang anda ambil

Masa musim-musim jerebu ini, kami mengesyorkan pelanggan kami untuk mengambil 2 biji Vita E Complex. Ini disebabkan jerebu mengandungi radikal bebas.

Radikal bebas boleh ditangani dengan vitamin antioksida seperti Vita E Complex

Radikal bebas boleh ditangani dengan vitamin antioksida seperti Vita E Complex

Apakah Radikal Bebas

Kalau dalam ayat mudahnya, radikal bebas ni macam satu objek yang terencat, bila dia terencat dia jadi tak stabil dan sentiasa cuba nak kacau hidup objek lain.

Radikal bebas ni kadangkala boleh dihasilkan sendiri oleh tubuh kita sendiri akibat stress, atau terhasil daripada faktor luaran seperti asap rokok, bahan-bahan pencemar lain, bahan kimia daripada makanan dan sinaran ultra ungu.

4 Suplemen Antioksidan Untuk Cegah Kanser

Sumber Radikal Bebas

Jerebu pula ialah satu fenomena yang disebabkan oleh kewujudan banyak partikel-partikel kecil yang tidak boleh dilihat oleh mata kasar dan terapung-apung di udara. Partikel-partikel ini mungkin berasal secara semula jadi ataupun kesan sampingan daripada aktiviti manusia.

Jerebu adalah salah satu radikal bebas.

Bagaimana meneutralkan radikal bebas?

Radikal bebas boleh dineutralkan dengan pengambilan antioksidan. Terdapat banyak buah-buahan dan sayur-sayuran yang mempunyai antioksidan tetapi ada juga terdapat buah-buahan yang mempunyai radikal bebas, kebiasaannya yang disembur dengan racun serangga mempunyai radikal bebas.

Set Antioksida Untuk Tangani Radikal Bebas

Set Antioksida Untuk Tangani Radikal Bebas

Jadi sebab inilah kami mengesyorkan pengambilan konsisten vitamin bersifat antioksidan di musim-musim jerebu. Antaranya

Saya sendiri ambil Vita C dan Vivix, sementara suami ambil Vita E dan Vita C. Anak-anak pula Vita C dan Nutriferon.

Jadi marilah grab Vita E Complex ini cepat, sementara stok masih ada.

Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada anda.

Raihanah

SID 864679
No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Gombak

6 thoughts on “Promosi Penghabisan Stok Vita E Complex

    1. Raihanah Ahmad Post author

      ramai tambah stok disebabkan ada clearance sale ni

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      cepat habis ni, saya pi ambil stok sabtu lepas pun katanya dah habis, kenalah tunggu minggu ini pula.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge