Call nowWhatsapp

Pengedar Shaklee Setapak, Kuala Lumpur dan Wangsa Maju

Alhamdulillah tim Anah & Friends Club semakin membesar. Semalam saya coaching pengedar Shaklee bagi kawasan Setapak, Kuala Lumpur dan Wangsa Maju.

Nama beliau adalah Siti Khadijah.

Siti pengedar Shaklee kawasan Setapak, KL dan Wangsa Maju sedang dalam sesi coaching
Siti pengedar Shaklee kawasan Setapak, KL dan Wangsa Maju sedang dalam sesi coaching

Siti Khadijah Pengedar Shaklee Setapak, KL dan Wangsa Maju

Asalnya Siti adalah pengamal Shaklee. Beliau mengamalkan pengambilan vitamin C untuk menaikkan sistem imun badan di samping kulitnya yang agak kusam. Apabila merasai sendiri pengalaman mengambil Shaklee, Siti tanya saya kalau Shaklee ada untuk sakit katarak dan pendengaran ayahnya.

Saya cadangkan Vivix dan Carotomax. Disebabkan kekangan bajet, Siti hanya mengambil Carotomax. Namun Siti tertarik juga untuk menjadi sebahagian daripada keluarga Anah & Friends Club dan sebagai pengedar Shaklee.

Kelebihan Sebagai Pengedar Shaklee

Kelebihan jadi ahli Shaklee
Kelebihan jadi ahli Shaklee

 

  • Jika anda mendaftar untuk mendapatkan harga ahli (diskaun 20-30 peratus dari harga runcit) dan tak semestinya buat bisnes. Kalau sekali beli boleh jimat RM15. 10 kali beli dah jimat RM150. Jimatkan?
  • Keduanya, anda boleh mendapatkan stok secara terus daripada kami pada bila-bila masa dan mendapat konsultasi premium untuk seumur hidup selama 24 jam sehari!
  • Ketiganya, bagi yang ingin berbisnes, dengan kepakaran kami tentang online marketing Shaklee semenjak dari tahun 2012, kami bagi anda jaminan 200 peratus untuk sokongan dan dokongan sehingga anda berjaya. Kami sedia membantu sehingga anda faham tentang selok-belok online marketing dan produk knowledge, termasuk offline marketing.
  • Sejurus selepas anda berdaftar dengan kami, anda akan dimasukkan ke dalam kumpulan rahsia yang mempunyai pelbagai informasi tentang rahsia kejayaan kami dan master-master terdahulu dalam bisnes Shaklee. Dari perkara yang asas sehinggalah yang lebih “advance” hinggakan anda akan berasa sangat teruja dan tak sabar untuk memulakan langkah pertama dalam perniagaan.
  • Kami menyediakan platform untuk “Online Coaching” yang fleksibel. Sesuai untuk diadaptasikan dengan jadual anda yang sibuk. Kami faham anda bekerjaya. Kami juga begitu. Kami tak mahu buang masa anda dengan perjumpaan sehingga ke lewat malam seperti tipikal MLM. Knowledge sharing via Webinar ala-ala kuliah secara online. Sambil belajar anda boleh suapkan anak makan dan lipat kain.

Siti masih belajar, masih jauh lagi perjalanan, tetapi beliau telah memilih langkah pertamanya semalam. Anda bagaimana?

Bagi anda yang ingin mendapatkan produk Shaklee bagi kawasan Setapak, Wangsa Maju dan Kuala Lumpur bolehlah hubungi Siti +60 19-374 5642. Boleh lawati blog beliau Blog Eskey untuk mendapatkan pelbagai maklumat berkaitan Shaklee.

Hidup bermula di penghujung zon selesa anda
Hidup bermula di penghujung zon selesa anda

 

Hubungi saya untuk menyertai tim kami, Anah & Friends.

Saya adalah mentor Shaklee anda, hubungi saya
Saya adalah mentor Shaklee anda, hubungi saya

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua. Dapatkan suplemen Shaklee daripada saya melalui maklumat berikut.

Raihanah SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Gombak

 

14 thoughts on “Pengedar Shaklee Setapak, Kuala Lumpur dan Wangsa Maju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
Telegram
WhatsaApp