Call nowWhatsapp

Cepat letih, lesu dan lenguh2 badan?


Hari ni nak berkongsi dengan anda semua tentang tonik ajaib yang EKSLUSIF hanya dari Shaklee iaitu VIVIX yang cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.

 

 

 

Sila pastikan VIVIX ni disimpan dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi memerlukan suhu rendah agar tahan lebih lama… Buat yang tak pernah tengok ni ler rupa VIVIX… Rasanya? hmmmmm sedap. Memadai 1 sudu teh sehari selepas makan.

Vivix merupakan Revolusi terbaru dari Shaklee
Vivix minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Ia mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti penuaan semulajadi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya ekslusif daripada shaklee.

Baca di sini untuk maklumat lanjut berkenaan polifenol http://www.goodhealth.com.au/271/nutrition/the-healthful-benefits-of-polyphenols/

Siapa yang perlukan vivix?
1. Penghidap diabetes
2. Penghidap darah tinggi
3. Penghidap SLE, Kanser, tumor dan fibroid
4. Penghidap strok
5. Pesakit yang selesai kemo
6. Mereka yang mengutamakan kesihatan 
 Ada customer saya belikan vivix untuk ibu beliau apabila ibunya mengadu lesu dan letih. Vitamin dan ubat macam-macam juga ambil tetapi masih lagi lenguh. Saya cadangkan pengambilan vivix. Alhamdulillah dalam tempoh 5 hari ibunya kata sudah kembali bertenaga. Kini beliau bakal mambuat pembelian 2 botol lagi untuk mengubati ibunya yang menghidap diabetes.
 
 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.


Nak tahu harga Shaklee? Hubungi


Raihanah Ahmad
Shaklee Independent Distributor (864679)
SMS/Whatsapp 0122195919
Email: ahmad.raihanah@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge