Call nowWhatsapp

Category Archives: Vivix

Manfaat Polifenol Untuk Kesihatan Jantung

cegah penyakit jantung dengan shaklee

Semua orang ada jantung, kemungkinan untuk setiap orang mendapat mana-mana penyakit berkaitan jantung juga tentu ada. Bagaimana cara terbaik untuk melindungi kita daripada masalah berkaitan jantung? Peranan Polifenol Mempromosi Kesihatan Jantung Sebagai organ yang paling sibuk, jantung tentunya perlukan nutrisi dan penjagaan terbaik. Polifenol adalah sejenis antioksidan dan bermanfaat untuk mengekalkan kesihatan dan fungsi jantung […]

Polifenol Rahsia Awet Muda Kulit Cantik Berseri

Rahsia awet muda dengan vivix

Ini paling best bagi wanita, apa lagi kalau boleh jadikan kulit cantik, betul tak? Memang ramai yang gunakan Vivix Shaklee kulitnya jadi cantik berseri dan mereka sendiri awet muda. Tak percaya? Ayuh tengok gambar-gambar di bawah. Mereka semua ni pengguna Vivix. Testimoni Vivix Shaklee Awet Muda Kulit Cantik Berseri Mereka pengguna Shaklee dan Vivix. Memang […]

Polifenol Kekalkan Paras Gula Darah Normal

Vivix Shaklee

Masalah paras gula tinggi paling banyak di kalangan kita. Bilangan pesakit diabetes pun makin bertambah. Bukan risau dapat diabetes sahaja, bahkan penyakit lain pun berkaitan juga dengan paras gula dalam darah tinggi seperti sakit jantung, arthritis, kanser dan lain-lain. Diabetes adalah sejenis penyakit sistemik, ia boleh menyebabkan organ lain juga bermasalah seperti jadi kes strok, […]

Harga Vivix Shaklee Over Priced

Setengah orang kata mahal sangat Vivix Shaklee ni, tak padan langsung. Haish kenapa la mahal sangat ya? Sebenarnya bukan mahal pun, tapi bila kita tak nampak kualiti dan nilainya, apa lagi kita benci dengan produk ni, maka yang kita nampak hanyalah mahal, over priced, over claim dan sebagainya. Hari ini saya kongsikan dengan korang, betul […]

10 Jenis Polifenol Dalam Vivix Bantu Kesihatan

vivix dan 10 jenis polifenol

Selama ni saya tahu polifenol digabungkan dengan resveratrol, inilah gabungan paling menjadi hingga meletopkan sales Vivix. Ada banyak jenis polifenol, kita tak tahu yang mana Shaklee ambil. Baru-baru ni ketika saya kemas rumah, saya terjumpa sebuah buku Shaklee. Dalam buku tu menyenaraikan jenis-jenis polifenol yang dimasukkan bersama-sama resveratrol untuk menjadi ramuan Vivix. Cuma malangnya ia […]

Vivix Bantu Kuruskan Badan

Vivix Shaklee

Ada je testimoni yang sebut ambil Vivix pun dia boleh turun. Mula saya pun tak percaya, macamana Vivix yang cuma pati tumbuhan tu mampu bantu orang kuruskan badan? Sehingga saya alami sendiri. Ceritanya begini. Mula April 2016, saya mula dengan program Detox Shaklee. Salah satu produk dalam Set Detox adalah Vivix Shaklee. Saya cuma diberitahu […]

Klinik Berhenti Merokok Dengan Vivix Shaklee

Cara Untuk Berhenti Merokok Dengan Vita E Complex

Berhenti merokok pun boleh pulak dengan Shaklee. Mesti ramai kata ubat ajaib ke Vivix Shaklee ni. Ha katalah apa pun, yang penting kita kena tahu macamana tubuh kita berfungsi dan bagaimana Vivix bertindak dan membantu lengkapkan nutrisi antioksidannya. Dari 2 kotak sehari kepada 1 kotak Sebelum saya sebutkan macamana Vivix boleh bantu korang berhenti merokok, […]

Vivix Promo November 2017

promo november 2017 shaklee 1

Memang best la promo kali ni. Promo ni khusus adalah Vivix, TAPI untuk keahlian baru sahaja. Promo November 2017 Untuk Ahli Baru Korang belum jadi ahli Shaklee? Bulan ini Shaklee buat special promotion untuk korang. Beli Vivix 2 botol bulan ni korang akan dapat: Diskaun 25% Keahlian percuma bernilai rm80 Pos percuma bernilai rm10.60 Pulangan […]

Tahap 3 Buah Pinggang Jadi Normal

Vivix membantu dalam rawatan kanser

Ramai juga orang ada masalah dengan buah pingang kan? Setiap hari saya menerima banyak customer bermasalah dengan buah pinggang. Ada satu berita gembira saya ingin khabarkan. Tahap 3 Buah Pinggang Kini Normal Saya pernah ada seorang customer tahun ini yang ambil Vivix Shaklee untuk masalah buah pinggang beliau. Kisah beliau saya coretkan dalam Vivix Nutrisi […]

Kebaikan Vivix Shaklee dan Testimoni

Rahsia awet muda dengan vivix

Kebaikan Vivix Shaklee Yang Anda Perlu Tahu! Anda tentu nak tahu apakah kebaikan Vivix Shaklee kepada kesihatan dan adakah ia berbaloi sebagai pelaburan kesihatan? Kebaikan Vivix Shaklee seperti berikut: Menggalakkan penuaan sihat (jadi boleh awet muda dan bertindak sebagai antipenuaan) Bertindak mencegah kanser (dalam sesetengah kajian makmal polifenol boleh menggalakkan kematian sel kanser secara semulajadi) Melindungi […]