Call nowWhatsapp

Category Archives: Promosi

Promosi april 2015 untuk anda ingin sihat dan kurus

Hari ni 2hb april. Maaf saya lambat nak update sini berkenaan promosi april 2015 oleh shaklee. Bz juga semalam dan kelmarin disebabkan anak kedua saya demam. Demam bengkak tonsil. Seingat saya dah setahun lebih dia tak kena. Kena ni pun saya rasa sebulan ni dia tak ambil suplemen. Kesnya omega guard dia refuse nak ambil. […]

Promo Mac 2015 Yang Sangat Best

Kenapa Saya Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Lama juga saya tak update blog ni, dibiarkan bersawang nanti payah pula cari masa nak update. Bersawang ni bukannya apa, di penghujung kehamilan baru-baru ni saya macam sukar cari masa nak update blog. Biasanya saya update tengah malam. tapi di penghujung kehamilan saya hadapi masalah sukar tidur jadi memang agak memenatkan sikitlah nak update blog. […]

Promosi Hebat Februari 2015 Best Giler!

Berdebar juga tunggu Februari 2015 ni, alhamdulillah kami settle Januari 2015 dengan jayanya. Thanks to the Ohsem Team yang bersungguh-sungguh mencapai target masing-masing. Ok jom buka buku Februari 2015 pula. Ingin saya khabarkan kepada anda promosi hebat Februari 2015 yang mantap dan best giler! Mestilah best sebab ramai juga customer saya menunggu promosi ni. Jom […]

Promo Menarik Oktober 2014 ESP dan Mealshake

Teruja juga dengan September 2014, tapi lagi teruja dengan Oktober 2014. Promo menarik bulan ini iaitu promosi ESP Beli 6 dapat 7 dan Mealshake Beli 3 dapat 4. Promosi ESP Beli 6 dapat 7 ESP memang popular di kalangan rakyat Malaysia yang megenali Shaklee. Banyak kebaikan yang boleh dimanfaatkan daripada ESP.  Antara link artikel saya […]