Call nowWhatsapp

Jom Buat Duit Dengan Shaklee

Projek buat duit ni sebenarnya dah 3 bulan saya jalankan. Memang saya sendiri suka. Suka sebab saya mampu bantu lebih ramai orang untuk dapat extra income.

3 bulan kejayaan dengan Projek Buat Duit

Apa antara kejayaan dalam 3 bulan dengan projek ini? Antaranya:

1. Jumlah sales kumpulan bertambah

2. Bilangan pengedar yang naik rank bertambah

3. Bilangan pengedar memperoleh bonus minima 4 angka pun bertambah

4. Lebih mudah buat sales walaupun baru join Shaklee.

5. Belajar macam-macam berkenaan marketing dsb.

6. Tambah networking, tambah confident, macam-macam lagi.

Jadi memang ketara hasilnya grup saya pun berkembang dengan mudahnya.

Satu yang best dalam tim saya pulak adalah setiap bulan mesti ada yang naik rank.

  1. Bulan April – supervisor baru Puan Ismah (dari Gerik)
  2. Bulan Mei – supervisor baru Puan Farah Diba (dari Ampang)

Apa tu Projek Buat Duit?

Projek buat duit ni adalah kaedah untuk buat bisnes Shaklee dengan lebih mudah.

Sebab apa lebih mudah?

  • Dinaungi 4 orang Master sebagai mentor
  • Ada 40++ orang mentor dikalangan bisnes leader Shaklee
  • Tools, poster, semua disediakan

.

Sebab itu bagi orang baru mudah je buat Shaklee ni. Sapa2 pun boleh buat dengan syarat join tim kami.

Supervisor baru Puan Farah Diba

Bagi bulan Mei 2018, Puan Farah berjaya naik rank sebagai supervisor.

Puan Farah adalah seorang guru berdedikasi, jadualnya sibuk setiap hari. Memang kalau nak jumpa Puan Farah cukup susah jugak, kena buat appointment tau.

Tapi bagaimana Puan Farah berjaya juga naik rank supervisor?

Jawapannya dari Projek buat duit, dari situ beliau mula bina tapak, memperoleh banyak ilmu berkenaan produk dan marketing, seterusnya mampu naik rank.

Level supervisor boleh memperolehi pendapatan rm1500 minima sebulan.

So korang, nak extra income atau nak buat backup bisnes bolehlah join kami khususnya tim saya.

Insyaallah awak juga akan berjaya macam Puan Farah.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah SID 864679
No tel: 0122195919
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Beauty Consultant
Shaklee Gombak

4 thoughts on “Jom Buat Duit Dengan Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge